Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Sunny Petkova»Моите коментари
Sunny Petkova
Sunny Petkova
Новак

Моите коментари

Sunny Petkova коментира:
Пече се питката на кифлички около 35-40 градуса, като последните 5 минути се слага на горен и долен реотан на 180°C. Тука има грешка - става въпрос за 35-40 минути, а не градуси. Трябва да звучи така: Пече се питката на кифлички около 35-40 минути, като последните 5 минути се слага на горен и долен реотан на 180°C.
Sunny Petkova коментира:
Не че нещо, ама по времето на баба ми дори не са били чували за сметана, камо ли да готвят с такава.
Sunny Petkova коментира:
А къде и кога се слага тиквата?
Sunny Petkova коментира:
А колко копър се слага?
Sunny Petkova коментира:
Оцетната гъба как се съхранява?
Sunny Petkova коментира:
Аз го направих с ракия... Много хубав стана.
Sunny Petkova коментира:
Какво е винен спирт?
Sunny Petkova коментира:
Забелязах 2 неточности в изписването на рецептата. Първата е: лук (праз) - има се предвид, че може и обикновен лук, и праз лук, което си изберете. Втората е: черен пипер - не черен ,а ЧЕРВЕН пипер или както някои му казват чушка.
Sunny Petkova коментира:
Моите смокини не бяха 2 кг, а само 1,5 кг. Но сложих около 500 гр захар, защото първоначално с 250 гр въобще не беше сладко. Впоследствие му добавих и другата захар.
Sunny Petkova коментира:
Тъй като не всеки обича солена баница със захар, може да се пропусне поръсването с пудра захар в края. Аз лично напръсквам леко с чиста вода и покривам с кърпа за 10-15 минути.
Sunny Petkova коментира:
Никаква мазнина ли не се слага в пекарката?
Sunny Petkova коментира:
А картофите режат ли се по някакъв начин или не? Няма нищо писано по въпроса.
Sunny Petkova коментира:
Искам да знам при приготвянето на самия хляб може ли да се слага друго брашно, например типово, пълнозърнесто, или трябва да е само бяло?
Sunny Petkova коментира:
HOSSO - 1/2 ч.ч. - а това по рецепта трябва да е обикновено олио.
Sunny Petkova коментира:
За съжаление администраторите не са харесали моите 3 снимки и са сложили тяхна, която не е това, което по рецептата, защото е с маслини. Съжалявам, ако има недоразумение за изгледа на самия кекс.
Sunny Petkova коментира:
За съжаление администраторите не са харесали моите 3 снимки и са сложили тяхна, която не е това, което изглежда. Съжалявам, ако има недоразумение за изгледа на самия кекс.
Sunny Petkova коментира:
Та, значи, пробвах наново рецептата. Или киселото мляко трябва да е 1 ч.ч., или брашното да се намали на 2 ч.ч. и става много по-добре :)
Sunny Petkova коментира:
След като добавих брашното и сиренето :) кексът се получи много добре. Дори и неочакваните ми гости го харесаха.