Страхотна рецепта! Открих я, защото имах останало бадемово мляко и се чудех как да го оползотворя, но определено ще има следващ път. Единствено пропуснах какаото, но и без него кексът стана страхотен. Не мога да повярвам, че се получи без миксер. А консистенцията беше уникална - нямаше нищо общо с останалите кексове, които са по-скоро сухи. Благодаря за споделената рецепта!
При мен лично кюфтетата се натрошаваха при обръщане и добавих още доста брашно в сместа, въпреки че оставих тиквичките да се отцедят над 1 час. Накрая оставих кюфтетата за известно време върху кухненска хартия, защото бяха поели доста мазнина. Рецептата като цяло е сполучлива, благодаря!
И мен ме привлече това, че не е необходимо да се сгъстява с брашно. Направих го със стерилизирани гъби от буркан и пак се получи добре. И малко намалих подправките, защото не харесвам магданоз и индийско орехче.
Наистина става лесно и е вкусен, но следващият път бих разбъркала черешите в цялата смес, за да са равномерно разпределени в парчетата, а не само отгоре
Моите коментари