Много пъти съм приготвяла напукани сладки. Реших да опитам и тези. Четейки рецептата ми се стори, че брашното ще е малко, а захарта - много. Все пак се доверих и сгреших! Оказах се права. Тестото стана леко течно, много лепкаво, но и прекалено сладко. Сладките трудно се оформяха и се разливаха, още неопечени. На снимката, която качих, се вижда крайният резултат. Няма начин снимките, качени от автора на рецептата, да са реални!
След омесването оставих да престои един час. Хлебопекарната се препълни. :-) Извадих тестото в намазнена тава. Добавих бадеми и стафиди. Омесих още малко, засуках. Изпекох в предварително загрята на 180° фурна. Стана чудесен! Благодаря за рецептата!
Хлябът се надигна, но после спада. Не можа да се опече за определеното време. Включих на допичане, но остана много сбит. Рецепти за по-малък хляб стават по-големи при по-кратко печене.
Моите коментари