Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Emili»Моите коментари
Emili
Emili
Новак

Моите коментари

Emili коментира:
Много пъти съм приготвяла напукани сладки. Реших да опитам и тези. Четейки рецептата ми се стори, че брашното ще е малко, а захарта - много. Все пак се доверих и сгреших! Оказах се права. Тестото стана леко течно, много лепкаво, но и прекалено сладко. Сладките трудно се оформяха и се разливаха, още неопечени. На снимката, която качих, се вижда крайният резултат. Няма начин снимките, качени от автора на рецептата, да са реални!
Emili коментира:
Получиха се чудесни фалафели! Благодаря за рецептата!
Emili коментира:
След омесването оставих да престои един час. Хлебопекарната се препълни. :-) Извадих тестото в намазнена тава. Добавих бадеми и стафиди. Омесих още малко, засуках. Изпекох в предварително загрята на 180° фурна. Стана чудесен! Благодаря за рецептата!
Emili коментира:
Добавих малко ванилия и 1/2 ч. л. захар. Станаха много хубави! :-)
Emili коментира:
Хлябът се надигна, но после спада. Не можа да се опече за определеното време. Включих на допичане, но остана много сбит. Рецепти за по-малък хляб стават по-големи при по-кратко печене.