ДОРА ХОЛЯНОВА
ДОРА ХОЛЯНОВА
Чирак

Моите коментари

ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Да похапнем...
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Класика в жанра.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Гърнето допълнихме с червени чушки с боб.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Пробвах и тази рецепта, сега чакам резултата.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Не знам защо студентски, но ги направих....?
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Добавих и кашкавал. Опитайте и вие. Сок от лимон- много внимателно с него.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Обръщам внимание на всеки, който започва да готви по която и да е рецепта- четете внимателно и вниквайте в това, което пише. Има много, много непроверени неща. Каква е целта на лимонтозуто, като слагаме сок от цял един лимон? Кисело, кисело, кисело... Добре, че използвах само сока от половината лимон.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
А такаааа... и аз за малко да сложа сока от 1 лимон, сега ще слагам по-малко от застройката и ще опитвам.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
С приготвянето, което е описано не съм съгласна. Преди години също някой ми беше казал, че в тавата се слага топла вода и така си изпочупих много от чашките, т.к. аз ги правя в стъклени. Нито пък млякото трябва да е топло. Повече няма да коментирам....
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Тази разядка често си правим през зимата. Супер.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
И така....., търсейки най-вкусната рецепта за баница с праз, се спрях на тази. Доволна съм от получения резултат и се получи страхотен вкус/....за тези, които харесват праз/. От мен си добавих малко гъби и към заливката вместо с вода добавих заквасена сметана.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
СТРАХОТНА НА ВКУС! ПОНЕЖЕ ОБИЧАМЕ МНОГО КАРАМЕЛ, ЗАТОВА СЛОЖИХ КАРАМЕЛЕНО КОНДЕНЗИРАНО МЛЯКО/от руски магазин "БЕРЬОЗКА"/ И ВКУСЪТ СТАНА НЕВЕРОЯТЕН.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
И така....взех да готвя аз пилешки дробчета ето по тази рецепта- "ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ЯБЪЛКА". Приготвяйки продуктите се усъмних в количеството им-бяха много за тези дробчета от 500 гр. ... и кромида, и лимона, и ябълките. Понамалих малко написаните продукти и въпреки всичко стана изключително кисело. Много моля всички, които споделят рецепти- пишете точните пропорции и задължително ги гответе и опитвайте, защото това е много нечестна игра. Мисля си, че повечето хора го правят само и само да трупат точки. Този месец се включих и аз и се започна едно "лудо" готвене вкъщи, но го правя с удоволствие и с интерес, че готвя нещо по-различно с продуктите, които съм купила. И аз искам да експериментирам и се впуснах в надпреварата, но не е честно...Все по-често попадам на неточни рецепти и се дразня, а да не говоря за снимките, които се слагат към тях. Въпреки всичко ще продължа.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Ядохме, каквото ядохме, утре ще ги преработвам.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Ужас...стана изключително кисело. И сега се питам-къде се слага сока от лимона-в продуктите го има, в описването на рецептата липсва.
ДОРА ХОЛЯНОВА коментира:
Чета... и отново се чудя? Пак нещо не разбирам. Големи безмислици....Защо трябва да слагаме дробчетата в глинен съд, като след това ги връщаме отново в тигана и там се довършва готвенето? Моля ви пишете по-точно рецептите си, защото когато човек тръгне да готви нещо, следва рецептата последователно, както е написана. Натъквам се на какви ли не недоумици. Все пак съм жена на години и знам как се готви, но чета рецептите, за да сравня с мойте и да науча нещо. Не съм нито "мастър шеф", нито "гуру" и т.н., но една рецепта трябва да е смислена и точна.