За къде е тази пудра захар 1,1/2 ч.ч., ясно е че трябва за поръсване, ама то трябва много малко. Хора, проверявайте си рецептите- за младите домакини, които сега започват да се учат, как ще разберат?
Чета и се чудя, аз ли не разбирам какво е свеж зеленчук или авторът нещо се е объркал? За какво са тези картофи, моркови и лук, преминали термична обработка-нали е "Пържоли със свежи зеленчуци"? Какъв е смисълът на тази рецепта? Въпросът ми е и към администраторите на сайта-нали се проверяват рецептите преди да се пуснат, това е просто безмислено.
Хубаво е къ рецептите да има и упътване на колко градуса да се пече.
Фурната загрях на 200 гр., след това намалих на 180 гр. и така се изпече за 30 мин. Към края пуснах малко вентилатор да зечерви отгоре.
Моите коментари