Моите коментари

Анонимен коментира:
Количеството на брашното вярно ли е?
Анонимен коментира:
Разликата е много голяма, по - лесно е да се обърка тортелини с капелоти или аньелоти. Преди всичко тортелините е много по - дребна паста.
Анонимен коментира:
Разточих ги по - лесно като ги оставих за около 20 минути в хладилника.
Анонимен коментира:
Лукът е червен, не черен
Анонимен коментира:
Kristine, трябва да ги опитате.
Анонимен коментира:
Аз не добавих от универсалната подправка и супата пак стана вкусна.
Анонимен коментира:
Солера всъщност е метод на освежаване на отлежало вино с по-младо докато са още в бъчвите.
Анонимен коментира:
Мария Тончева, благодаря за хубавата рецепта. Резултатът е повече от сполучлив.
Анонимен коментира:
Следвах инструкциите с голямо внимание и точност. Моето тесто се получи много лепкаво, като това за панеттоне.. Трябваше да добавя 17 шепи брашно.