Анонимен
![Анонимен](https://gotvach.bg/files/avatars/avatar.png)
Новак
Моята стенаРецепти5Снимки12СтатииСъвети2Коментари9Форумни темиПостове във форума8За менИзпрати съобщениеточки202
![Анонимен](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
Обикновено се декантират по остарели вина, но има и изключения при някои сортове, които въпреки че са млади, се нуждаят от малко помощ за да дадат максимално от себе си.
![Анонимен](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
Аз с нетърпение чакам сезона на трюфелите и всяка есен за мен е много вълнуваща. Обожавам както белите, така и черните преджати и черните . За всяко ястие си има определен вид трюфел. Някои от любимите ми ястия са лингуини с олио е бял трюфел, накълцано сурово телешко месо с бял трюфел и не на последно място яйца на очи и бял трюфел. Трюфелите се консумират сурови и само в сезона, за да им се насладите напълно. Преди да ги закупите информирате се за произхода им, понеже вече се отглеждат във ферми за които не искам и да зная.
![Анонимен](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
Има толкова много неща за опитване, пе един живот не стига. Почти всеки път когато готвя е нещо ново за мен.
![Анонимен](https://gotvach.bg/files/avatars/thumb/avatar.png)
За мен пиенето на чай е повод да се видя с приятели и му се наслаждаваме в компанията на домашни сладки, торти и сандвичи. А красивите порцеланови сервизи и ритуала за приготвянето му, правят моментите ни заедно още по - приятни.