Рецептата е много лесна и резултатът е вкусен и диетичен сладкиш.
Аз не го завих на руло, разрязах на две еднакви части и сглобих с крем.
За крема пасирах извара с няколко лъжици сладко.
Аз разполагах със сладко от рози, което беше твърде ароматно за моя вкус, но в съчетание с изварата и какаото в сладкиша, се получи добре.
В крема добавих няколко прашинки сладкарска боя за приятен розов цвят.
Блатовете стоят леко сухи в началото и е добре сладкиша да престои една нощ. Става сочен и мекичък.
Рецептата ми се стори интересна, но имам въпроси.
Рулата се поставят в тавичка и в нея се налива чашка вода?
Охлаждат ли се преди да се развият от фолиото?
Моите коментари