Потребител#268223
Потребител#268223
Новак

Моите коментари

Потребител#268223 коментира:
Нещо рецептата не ми се връзва със снимката
Потребител#268223 коментира:
Чубрица с къри???? Малко странна комбинация.
Потребител#268223 коментира:
Да отстраня кожата на пилето?!?!? Че това е най-вкусното, а и на снимката категорично пилето е с прекрасно зачервена кожичка.
Потребител#268223 коментира:
Това не е ризото. Изглежда вкусно, но за ризото е необходим специален ориз, бяло вино и пармезан. Без тях е ориз със зеленчуци.
Потребител#268223 коментира:
4 филии хляб не идват ли вповечко? Това кайма с хляб ли е или хляб с кайма?
Потребител#268223 коментира:
И картофите ще се изпекат за 15 минути? Много се съмнявам.
Потребител#268223 коментира:
Бих пробвала същото с карфиол.
Потребител#268223 коментира:
Аз сложих гъбите вътре в плънката Стана уникално вкусно.
Потребител#268223 коментира:
Чубрица в английска рецепта? Не е ли малко побългарено?
Потребител#268223 коментира:
Голямо философстване в коментарите, голямо чудо :) Рецептата е чудесна, независимо дали е "истинска" или "неистинска" Карбонара. Правя я за трети път, днес - с пълнозърнести спагети. Уникална вкуснотийка :)
Потребител#268223 коментира:
5 чаши и половина соево мляко?????
Потребител#268223 коментира:
Тази рецепта е като извадена от Гугъл преводач. Какво "пиперково пюре"?
Потребител#268223 коментира:
Ако сложите сол в началото на готвенето на боб - по-бързо ще сварите камъни :)
Потребител#268223 коментира:
2 чаени чаши брашно? 1 чаена чаша вода?
Потребител#268223 коментира:
Филе или бяло пилешко месо?
Потребител#268223 коментира:
Чушката не е ли печена? И само се разбърква? Поне пасатор или кухненски робот?