Моите коментари

Evgenia коментира:
За глазурата - прясно мляко 2 с.л. , кокосово масло 2 с.л. , сок от агаве -3 с.л. и какао - 2 с.л.
Evgenia коментира:
Вкусотия!
Evgenia коментира:
Много вкусни станаха пилешките бутчета. Благодаря за рецептата!
Evgenia коментира:
Едно от ястията, които обожавам! Интересна идея с гювечетата!
Evgenia коментира:
Апетитно и здравословно!
Evgenia коментира:
Пече се първо блата без фолио на 180 градуса за 15 минути, след което се покрива с фолио формата с блата и се допича до готовност (за около още 40 минути). После за да са равни блатовете, е добре целия блат да се разреже в подходяща форма на равни части. Дано е станало по-ясно. :-) И да поясня, че рецептите не ги пишем изцяло ние, а ни ги пренаписват. :-)
Evgenia коментира:
Имала съм предвид кафявата захар и натуралния шоколад. Вие си преценяте, аз само качвам.
Evgenia коментира:
Изключителен вкус имаше! Пробвайте! :-)
Evgenia коментира:
Трудоемко е, но си струва резултата! :-) Успех!
Evgenia коментира:
Радвам се, че Ви е харесала баницата! :-)
Evgenia коментира:
Струва си да се опита! :-)
Evgenia коментира:
Да, пропуснала съм! Благодаря за подсещането. Вода, колкото да покрие зеленчуците.
Evgenia коментира:
Целина - по желание, може също да се добави!
Evgenia коментира:
Така се оказа! Пробвайте, наистина е вкусно и бързо за приготвяне! :-)
Evgenia коментира:
Благодаря! :-)