Ivo
Ivo
Новак

Моите коментари

Ivo коментира:
ЗА МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ, ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ГЛУПОСТИ !
Ivo коментира:
Много калории !! Става за наяждане , а не за салата.
Ivo коментира:
Далеч от класическата шкембе чорба !
Ivo коментира:
Според мен е по добре чушлетата да са "пукнати" на котлона. Останалото е супер.
Ivo коментира:
Мед над 40 градуса вече не е мед !
Ivo коментира:
Цветето на зодия ВЕЗНИ !
Ivo коментира:
Къде в София се продават свински черва и карантия? С супермаркетите няма, освен желирано шкембе на безумна цена по висока от контра филе.
Ivo коментира:
В супермаркетите няма карантия..... Поне в София НЯМА.
Ivo коментира:
Къде се продават свински черва ?
Ivo коментира:
Ако си тъп и ръцете ти са в задника, не се захващай . Рецептата си е ок !
Ivo коментира:
Не е за Рождество. Не е постна като са Коледа.
Ivo коментира:
На Рождество храната е постна !
Ivo коментира:
По време на пост млякото може да е соево , а маслото маргарин .
Ivo коментира:
Бих прибавил и мъничко босилек.
Ivo коментира:
Рецептата е приложима за всяко месо.
Ivo коментира:
Мед никога не се загрява над 40 градуса. Над тази температура вече не е мед. Може да се прибави накрая като малко се охлади . Медът в началото може да се замести с кафява захар.
Ivo коментира:
Ако тофуто се маринова за няколко часа с подходящи подправки става много вкусно.