Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Ivo
»
Моите коментари
»
Страница 3
Ivo
Новак
Моята стена
Рецепти
Снимки
Статии
Съвети
Коментари
224
Форумни теми
Постове във форума
За мен
Изпрати съобщение
точки
146
Моите коментари
Ivo
коментира:
Месото у нас е по-фалшиво от млечните продукти
16.04.2016
ЗА МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ, ЗАПОЧНАХТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ГЛУПОСТИ !
Ivo
коментира:
Месото у нас е по-фалшиво от млечните продукти
16.04.2016
НЕ ВСИЧКИ !
Ivo
коментира:
Необикновена картофена салата
13.01.2023
Картофена Салата
Много калории !! Става за наяждане , а не за салата.
Ivo
коментира:
Шкембе чорбица за мераклии
13.10.2018
Шкембе Чорба
Далеч от класическата шкембе чорба !
Ivo
коментира:
Люти чушлета с кисело мляко и сирене
27.05.2022
Мезета
Според мен е по добре чушлетата да са "пукнати" на котлона. Останалото е супер.
Ivo
коментира:
Греяна ракия с мед
20.11.2021
Ракия
Мед над 40 градуса вече не е мед !
Ivo
коментира:
Хибискус
18.05.2022
Цветето на зодия ВЕЗНИ !
Ivo
коментира:
Домашни суджуци
17.01.2016
Суджук
Къде в София се продават свински черва и карантия? С супермаркетите няма, освен желирано шкембе на безумна цена по висока от контра филе.
Ivo
коментира:
Домашните суджуци се правят с майсторлък
20.12.2016
В супермаркетите няма карантия..... Поне в София НЯМА.
Ivo
коментира:
Домашните суджуци се правят с майсторлък
20.12.2016
Къде се продават свински черва ?
Ivo
коментира:
Ако си тъп и ръцете ти са в задника, не се захващай . Рецептата си е ок !
Ivo
коментира:
Не е за Рождество. Не е постна като са Коледа.
Ivo
коментира:
Примерно меню за Коледа
25.12.2012
На Рождество храната е постна !
Ivo
коментира:
Картофено пюре със спанак
15.02.2023
Пюрета
По време на пост млякото може да е соево , а маслото маргарин .
Ivo
коментира:
Пастет от маслини
01.04.2012
Пастет
Бих прибавил и мъничко босилек.
Ivo
коментира:
Домашна пастърма от конско
14.01.2022
Пастърма
Рецептата е приложима за всяко месо.
Ivo
коментира:
Тиква на фурна с ябълки и орехи
17.11.2015
Печена Тиква
Мед никога не се загрява над 40 градуса. Над тази температура вече не е мед. Може да се прибави накрая като малко се охлади . Медът в началото може да се замести с кафява захар.
Ivo
коментира:
Веган мусака
01.10.2015
Мусака
Ако тофуто се маринова за няколко часа с подходящи подправки става много вкусно.
|<
<
1
2
3
4
>
>|
Моите коментари