Ivo
Ivo
Новак

Моите коментари

Ivo коментира:
Изкисване под леко течаща вода 1-2 дни ?????????????
Ivo коментира:
Аз в доматите слагам листенце дафинов лист и щипка захар малко лют пипер/чер пипер за пикантност. Залетите риби с доматения сос покривам с шайби лук.и посолявам.Добавям и струйка зехтин върху рибите.
Ivo коментира:
Никога не слагайте студен глинен съд в гореща фурна. Глиненият гювеч може да се замести с йенско стъкло. Не го слагайте студено в гореща фурна.
Ivo коментира:
Не си я угасила в киселото мляко. или си прекалила със содата.
Ivo коментира:
4 часа ????
Ivo коментира:
Мед в гореща вода НИКОГА не се слага. Вече не е мед.
Ivo коментира:
Добра идея,
Ivo коментира:
ДОБРА ИДЕЯ.
Ivo коментира:
ХРУПКАВИ СА ПРЕКРАСНИ ! СОСЪТ ОТДЕЛНО, КОЙТО ОБИЧА. АЗ ОБИЧАМ ПОДЧЕСЕНЕН МЛЕЧЕН СОС.
Ivo коментира:
Задължително за добрата рибена чорба трябва да има глави и кости от риба, но и няколко вида риба.Главите и костите се слагат в тензух за да се отстранят лесно след извличане на всичко от тях.Прибавената риба трябва на късчета , почистена от кости.Различните риби добавят невероятен вкус, Девисилът е задължителен. Аз добавям и малко целина и чер пипер.
Ivo коментира:
Така и не разбрах какво им е "сиромашкото". А иначе са наистина невероятно вкусни особено с хубаво червено винце :-)
Ivo коментира:
В необходимите продукти няма зелеви листа :-)
Ivo коментира:
На сач ястията стават перфектно !
Ivo коментира:
Какво е "к.л." Знам какво е ч,л и с.л , но не знам какво е к.л. ??
Ivo коментира:
Всеки, който има грам интелект !
Ivo коментира:
НЕ ЯСНА РЕЦЕПТА. ИМА МНОГО ВЪПРОСИ И ЗА ПЛАНИРОВКАТА И ЗА НАЧИНА НА ПАНИРАНЕ.