Ivo
Ivo
Новак

Моите коментари

Ivo коментира:
Защо зеленчуков бульон , след като имаме бульон от варенето на месото !!
Ivo коментира:
Аз прибавям малко сода за хляб.
Ivo коментира:
Малко чер пипер не е излишен
Ivo коментира:
Странна идея. Ще опитам.
Ivo коментира:
Олиото трябва да е много горещо и се пържи за много кратко време.Извадените тиквички се поставят на домакинска хартия за да се отдели мазнината.
Ivo коментира:
Липсва дафиново листче, 1-2 зърна бахар и толкова чер пипер, щипка захар. Брашното се разтваря в студена вода и тогава се прибавя, за да не става на бучки. Може да се замести с нишесте.Нишестето не променя вкуса....1-2 скилидки нарязан чесън, правят ястието по пикантно. По желание може да се добави и лют червен пипер. Не видях сол в рецептата. Тонко явно си новак..... Изв. Снимката не е на тази рецепта !!!
Ivo коментира:
Ти се подиграваш със занаята ! Може да си добър, но само за твоето село , което го няма и на картата, дори. Ограмоти се , селянче....
Ivo коментира:
КАК СЕ ПРЕТАКАТ БУРКАНИТЕ ?
Ivo коментира:
ЛЕСНО И ВКУСНО !!!
Ivo коментира:
Ако при варенето на картофите се замени олиото с малко масло ефекта е различен. Както и накрая вместо олио се добави качествен зехтин, студено пресован,/да не се прекалява/ вкусът е различен. Иначе салатата си е класика.
Ivo коментира:
Или е с пресни неща или е с консерви. Много различно е с пресни домати, пресно изпечени пиперки. Консервите за зимата.
Ivo коментира:
Очевидно обичаш само традиционната бг кухня. Така приготвеното сирене се сервира в Гърция, но в затворено фолио.
Ivo коментира:
Морковите имат нужда от повече термообработка от лука
Ivo коментира:
ПРЕКРАСНА ИДЕЯ. ЩЕ Я ПРОБВАМ !!! БЛАГОДАРЯ ВЕСЕЛИНА !!
Ivo коментира:
Това е друга рецепта. Не е за пукани чушки.