vladimir Petrovski
vladimir Petrovski
Новак

Моите коментари

vladimir Petrovski коментира:
Някои в разбития чесън с хляб добавят прясно мляко вместо топла вода.И така става.Редовно го приготвям особено зимно време
vladimir Petrovski коментира:
Аз го натривам с горчица и добавям топени сирена или пушено сирене , кисели краставички, тънки парчета гъби, отгоре поръсвам с настърган кашкавал
vladimir Petrovski коментира:
Чудесно приготвена риба
vladimir Petrovski коментира:
Вкуснооооо
vladimir Petrovski коментира:
Ял съм такава пастърма и ми хареса много.Браво за хубавата идея
vladimir Petrovski коментира:
Вземам 1,1/2 кг филе от толстолоб и го натривам със сол и захар в съотношение 2:1 , като използвам морска сол.Престоява на студено 24 часа след което правя саламура с разчет 1,5 л вода + 1,5 ч.ч. морска сол.Отцежам от салмурата и изкисвам в студена вода за 3-4 часа.Овалвам в стрит чимен, червен пипер, смлян черен пипер, пасирав чесън ракиена чашка сухо бяло вино.Оставям отноо филетата за около 12 часа да поемат добре подправките и закачам на проветриво място да съхнат, в продължение на 7 дена
vladimir Petrovski коментира:
Правил съм рибени шишчета с филе от толстолоб.Станаха чудесни
vladimir Petrovski коментира:
Мусаката е мн хубава ,но не е постна с наличието на яйца,сирене и кисело мляко
vladimir Petrovski коментира:
Много вкусно звучи. Ще я пробвам
vladimir Petrovski коментира:
Така приготвения кебап е много хубав и със заешко или риба
vladimir Petrovski коментира:
А какво е количеството на содата спрямо дроба?
vladimir Petrovski коментира:
Радвам се да Ви, е харесала салатата
vladimir Petrovski коментира:
Преди години по този начин съм си приготвял рибиците на толстолоб и съм много доволен от продукта , който се получава.Правил съм и от друга риба но не става така вкусна
vladimir Petrovski коментира:
Когато правя пъстърма от рибици на толстолоб винаги суша парчетата между 7-10 дена в зависимост от тяхната дебелина.
vladimir Petrovski коментира:
Много вкусно ястие към което можем да добаим и една люта чушка
vladimir Petrovski коментира:
Много е вкусен
vladimir Petrovski коментира:
Такива родопски мекици съм имал възможност да пробвам през далечната 1989 година , когато бях на почивка в Пампорово.Много ми харесаха.
vladimir Petrovski коментира:
Когато приготвям риба в тесто обикновено използвам цяла риба-пъстърва или скумрия , които напълвам с предварително задушена смес.Увивам в тесто и пека на керемида до готовност.Понякога тестото намазвам с разбито яйце