Коментарите на Ваня

  • Ваня коментира:Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат06.03.2016Не знам ефектът дали ще е същия, но ако решиш да пробваш, трябва да сложиш двойно количество на картофеното нишесте.
  • Ваня коментира:Хлебчета с ръжено брашноХлебчета с ръжено брашно06.03.2016Статията е от сайта. Закваската определено не е това, което са посочили редакторите, така че моля да не се заблуждават читателите и да се редактира текста на рецептата.
  • Ваня коментира:Хлебчета с ръжено брашноХлебчета с ръжено брашно06.03.2016Да_си_приготвим_домашен_черен_хляб В тази статия е обяснено как се приготвя закваската. С нея се получават истински хлябове, като тези, които са правени едно време. Много са полезни, а освен това издържат и много време. Ще се радвам, ако опитате да приготвите такъв хляб....покажи още
  • Ваня коментира:Сладкиш с маково семе и заливкаСладкиш с маково семе и заливка12.02.2016Интересно от къде ми е позната тази рецепта?
  • Ваня коментира:Вкусен кайсиев сладкишВкусен кайсиев сладкиш02.03.2016250 грама
  • Ваня коментира:Вкусна баница с оризВкусна баница с ориз29.02.2016Много неясно написана рецепта. Не е лошо да се обясни по-подробно приготвянето.
  • Ваня коментира:Курабийки с тахан и петмезКурабийки с тахан и петмез28.02.2016Ще се получи, но няма да е точно същия вкус. Може да се замени с мед, кленов сироп, течната част от сладко...
  • Ваня коментира:Тас кебап със свинскоТас кебап със свинско22.02.2016Вкъщи често се приготвя този кебап.
  • Ваня коментира:Леопардови бисквитиЛеопардови бисквити13.02.2016Благодаря за милите думи. Прави сте - не са трудни и са много вкусни. Ще се радвам, ако ги направите и ви харесат.
  • Ваня коментира:Бърз сладкишБърз сладкиш24.01.2016Пека го в тавичка с размери 20х20 см.
  • Ваня коментира:Сладък анасонов хлябСладък анасонов хляб31.01.2016Анасонът смлян ли трябва да е?
  • Ваня коментира:Домашна баница с готови кориДомашна баница с готови кори29.01.2016Баницата се получи много добре!
  • Ваня коментира:Домашна баница с готови кориДомашна баница с готови кори29.01.2016Моля за извинение! Снимка №3 добавих по погрешка.
  • Ваня коментира:Зимна зеленчукова супаЗимна зеленчукова супа18.01.2016Празът придава чудесен аромат на супичката.
  • Ваня коментира:Пилешки бутчета с интересни картофи в пликПилешки бутчета с интересни картофи в плик11.01.2016Много лесни и бързи за приготвяне. На всичкото отгоре и много вкусни!
  • Ваня коментира:Лучени руски питкиЛучени руски питки03.04.2014Няма как маята да е 30 г (суха). Ако е такава, 7 г е достатъчна. Ако е 30 г, значи е прясна.
  • Ваня коментира:Икономичен шарен кексИкономичен шарен кекс09.01.2016Набухвател няма ли в този кекс?
  • Ваня коментира:Житена питкаЖитена питка08.04.2012Рецептата е много неясна. Обаче реших да я направя, с риск да не се получи. Падна голямо чудене. Първо не бях сигурна, че 20 г мая ще са достатъчни за 1 кг брашно. Чудих се, дали пък не трябва да е суха? Но след като се разтваря в мляко, би трябвало да е прясна. По-натам - колко мляко? И само за маята, или и за замесването? В продуктите са дадени 3 яйца - 2 цели и 1 белтък за замесването. А жълтъкът къде отива? Някой да редактира рецептата! Ще кажа аз как я направих. 20 г прясна мая разтворих в прясно мляко заедно с 1 ч.л. захар (в рецептата пише, че се слага сол, а в продуктите има дадена захар). В 800 г брашно сложих 2 с.л. олио, 1 с.л. захар, 2 цели яйца и 1 белтък, 1 ч.л. сол, млякото с маята. Питката я замесих с мляко (общо около 300 мл). Преди да я сложа да се пече, намазах с жълтъка. По този начин се получи много добре!...покажи още