Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Ваня»Моите коментари

Моите коментари

Ваня коментира:
Марийке, да си беше направила труда да напишеш от къде си копирала рецептата! То такава наглост - поне заглавието да беше променила!
Ваня коментира:
Не знам ефектът дали ще е същия, но ако решиш да пробваш, трябва да сложиш двойно количество на картофеното нишесте.
Ваня коментира:
Статията е от сайта. Закваската определено не е това, което са посочили редакторите, така че моля да не се заблуждават читателите и да се редактира текста на рецептата.
Ваня коментира:
Да_си_приготвим_домашен_черен_хляб В тази статия е обяснено как се приготвя закваската. С нея се получават истински хлябове, като тези, които са правени едно време. Много са полезни, а освен това издържат и много време. Ще се радвам, ако опитате да приготвите такъв хляб.
Ваня коментира:
Интересно от къде ми е позната тази рецепта?
Ваня коментира:
250 грама
Ваня коментира:
Много неясно написана рецепта. Не е лошо да се обясни по-подробно приготвянето.
Ваня коментира:
Ще се получи, но няма да е точно същия вкус. Може да се замени с мед, кленов сироп, течната част от сладко...
Ваня коментира:
Вкъщи често се приготвя този кебап.
Ваня коментира:
Благодаря за милите думи. Прави сте - не са трудни и са много вкусни. Ще се радвам, ако ги направите и ви харесат.
Ваня коментира:
Пека го в тавичка с размери 20х20 см.
Ваня коментира:
Анасонът смлян ли трябва да е?
Ваня коментира:
Баницата се получи много добре!
Ваня коментира:
Моля за извинение! Снимка №3 добавих по погрешка.
Ваня коментира:
Празът придава чудесен аромат на супичката.
Ваня коментира:
Много лесни и бързи за приготвяне. На всичкото отгоре и много вкусни!
Ваня коментира:
Няма как маята да е 30 г (суха). Ако е такава, 7 г е достатъчна. Ако е 30 г, значи е прясна.
Ваня коментира:
Набухвател няма ли в този кекс?