Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Страхотно се получи. Позволих си обаче да сложа повече от препоръчаното брашно (2 чаени чаши вмесно само 50 грама) и малко повече захар, също така и чаша и половина прясно мляко. Цялата смес разбих с миксер и стана чудесна!
Анонимен коментира:
Чудесен е и много бързо и лесно се приготвя, щом го извадих от фурната свърши :D Това е една от малкото рецепти на която и е сложена реална снимка. Препоръчвам го!! Благодаря за чудесната рецепта :))
Анонимен коментира:
На мен не ми хареса. Няма нищо общо с картинката. Една седмица го държах в хладилника и накрая го хвърлих.
Анонимен коментира:
Тая рецепта въобще не е както трябва. Направих я един път и просто не ставаше за ядене. След малко подобрение от моя страна, при второто приготвяне стана чудесна. Вместо вода сложих мляко (400гр.), вместо един жълтък в крема сложих 3, отделно разбих 3-те белтъка със захар. В млякото сложих вместо 5, 7 лъжици какао и около 300-350 грама захар, и половин пакетче масло, и около 200 грама брашно (като всичко това разбих с миксера докато е още на котлона). Всичката тази смес я използвах за намазване между бисквитите. За заливка на тортата направих отделен крем (както е в оригиналната рецепта, само че с мляко не с вода), като я заливам с тази смес след като е престояла поне час в хладилника за да стегне. Бих препоръчала да се използва съвсем малко ром, само да се напръскат отгоре. За пръв път обяснявам как съм сготвила нещо, надявам се ра сте успели да ме разберете. =)
Анонимен коментира:
Много искам да приготвя този сладкиш, но никъде не мога да намеря подсладено кондензирано мляко. Може ли да се използва нещо друго вместо него ?