Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не се отчайвай анонимна. Голяма част от хората сме минали по този път. И аз си спомням как като бях студентка 3 съквартирантки карахме 5 дни с един буркан печени чушки (изпратен услужливо от някой родител) и хляб ... Имам спомени и за 10-тина дни в които карахме само на супа от леща, защото някой предишен наемател беше оставил един пакет като се е изнасял от квартирата ... Нямахме пари и за купони за стола тогава... Всеки има трудни моменти понякога, но според мен това ни научава да ценим храната и да не я разхищаваме в моментите, в които сме по-добре финансово.
Анонимен коментира:
Не мисля, че написаното тук е 100% процента вярно. От моя опит с тези продукти, дали ще се развари боба или не, зависи преди всичко от сорта му, а не само от това дали е био или не. Използвам само домашно отгледан боб, т.е. био е, но различни сортове.
Анонимен коментира:
Една изпробвана лично от мен рецепта за сваляне на холестерола. Всяка сутрин за закуска си забърквах няколко супени лъжици овесени трици с обезмаслено кисело мляко, с 1 ч.л. суров сусам или счукано ленено семе (а може и двете заедно) и 1 ч.л. мед. За 7-8 месеца холестерола ми намаля доста.