Ваня Георгиева

Автор
Ваня Георгиева коментира:
Писала съм, че тестото трябва да удвои обема си. Като време зависи колко е топло помещението където работите.
Ваня Георгиева коментира:
В нашия край задължително добавяме праз, придава страхотен вкус и аромат. Черен пипер също или лют пипер. Джоджена в тази рецепта не ми допада, особенно на свинско.
Ваня Георгиева коментира:
Много се радвам, че е станала вкусна! Винаги може да се експерементира с продуктите и дори да се получи още по вкусна. Желанието е най важно за направата на каквато и да е гозба. :)
Ваня Георгиева коментира:
Пропуснали сте брашното в рецептата. Какво е количеството?
Ваня Георгиева коментира:
Супер е, аз винаги ги препичам. Не харесвам бледи на цвят, все едно на слънце печени питки. :)
Ваня Георгиева коментира:
Солта в брашното а оцета след като изсипете млечната смес и маята. Първо бъркате с лъжица след което месите.
Ваня Георгиева коментира:
Драги потребител!!! Ще опитам и запомня това!
Ваня Георгиева коментира:
Да разбира се, че може. :)
Ваня Георгиева коментира:
Йорданка, с боровинки или черешово сладко стават наистина уникални! :)
Ваня Георгиева коментира:
Много благодаря Весе! Наистина са много вкусни и ухаят страхотно. :)
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се, че ви е харесала! Светли празници и бъдете здрави! :)
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се, че са ви харесали! :)