Благодаря Севдалина! :) Наистина е най вкусната баница която съм правила до сега. В почивните дни си позволявам да релаксирам с хобито си, спретнах и едни пухкави солени кифлички които утре ще видиш. :)
Рецептата става и то много, просто вие не я правите по реда както пише. Сама вижте колко рецепти за питки имам в сайта дори бих казала, че моите са най много. Първо млякото се смесва с киселото мляко, олиото и яйцата, вие пишете само мляко - 350 мл. Брашното се изсипва една част в купа и след като се прибавят течностите се добавя още толкова колкото е нужно за хубаво гладко тесто. Само брашното в рецептите не може да се пише с точност защото се добавя още при месенето. Хубава вечер!
Пропуснала съм в обяснението, че се добавя с маслото и какаото. Всичко е точно в рецептата, ако искате да са по сладки добавете повече захар. На нас ни харесват по сладки.
По късно видях но вече бях писала. Много добре си се справила, ако ти хареса може да опиташ някоя друга моя рецепта за питка. Важно е желанието и после идва резултата, повярвай ми ще ти става все по интересно. :)
Опитайте тази пропорция за соса и ще останете очаровани от вкуса като цяло на рибките. Когато я направих за първи път се влюбихме в тази рецепта. Опитайте! :)
Стефания, много се радвам че сте изпълнили моята рецепта за тестото. С тази рецепта правя погачи за сватби и кръщенета и винаги стават страхотни. Можете да увеличите олиото ако желаете на 7 с.л. :)
Много ти благодаря Марче! И аз почти вече не използвам мас, преди като имахме домашна да но сега не. Само с масло и олио стават чудесни. А за оформянето просто ми дойде такава фантазия, пробвах хареса ми и затова реших да я споделя в Готвач.бг. Панделките също са много ефектни за специални поводи. Весело посрещане на празниците! :)
Моите коментари