Ваня Георгиева

Автор
Ваня Георгиева коментира:
Много ти благодаря Марче! И аз почти вече не използвам мас, преди като имахме домашна да но сега не. Само с масло и олио стават чудесни. А за оформянето просто ми дойде такава фантазия, пробвах хареса ми и затова реших да я споделя в Готвач.бг. Панделките също са много ефектни за специални поводи. Весело посрещане на празниците! :)
Ваня Георгиева коментира:
Да може или масло + олио също може. Последно време ги правя със масло и олио 1 ч.ч. стават перфектни.
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се, че ви харесва рецептата.:)
Ваня Георгиева коментира:
Благодаря! Аз също винаги правя моите питки с много любов.
Ваня Георгиева коментира:
Много се радвам, че ви е харесала и сте доволна. :)
Ваня Георгиева коментира:
Радвам се, че ви харесва!
Ваня Георгиева коментира:
Може и да не го правите, това е с цел ако има камъче или пясък по солта да не попадне. Има хубава морска сол но има и доста некачествена по магазините.
Ваня Георгиева коментира:
И на мен ми се струваше трудна като я видях за първи път но с желание и любов всичко се постига. Лека вечер и от мен!
Ваня Георгиева коментира:
Не съм уточнила в бързината че малкото топче тесто се дели на 2 едното малко топче което се слага по средата а другата част е за оформянето на малките листенца както съм описала в рецептата. :)
Ваня Георгиева коментира:
Зори, единият жълтък се отделя за намазването след като втаса питката а останалото яйце и белтъка от второто се разбиват заедно със киселото мляко, останалото прясно мляко и олиото. :)
Ваня Георгиева коментира:
Ние бързо го консумираме и няма време да овлажнее. Вие в какво ги посипвате?
Ваня Георгиева коментира:
Жеста е важен, но и вкусна беше.
Ваня Георгиева коментира:
Защото мъжа ми я приготви - изненада за рождения ми ден. :)