С риск да стана смешна в очите на изкусните готвачи, ще задам два въпроса относно рецептата.Първият е каква е сметаната (течна готварска или заквасена сметана)? Какво е това каймак?Ако това е каймака на прясното мляко колко мляко ще трябва да сваря ,за да извадя 100 грама?
:)
Рецептата е много лесна и сполучлива.Аз лично след намазването на блата със сладкото поръсих и счукани орехи върху първият пласт и след това изсипах втората половина от сместа.Стана много вкусно и свърши за отрицателно време.
Много лошо представена рецепта.
бисквити - 312 1/2 грама ?...
яйца - 7 1/2 жълтъка?...
захар - 62 1/2 грама ?...
Какви са тези мерки?Ако имате желание да представите рецептата си поне го направете като хората.Какво ви струва да напишете например:
вместо "яйца - 7 1/2 жълтъка"
просто - 7 жълтъка.
Моите коментари