- 12.01.16 03:48#1Промяна на правилата?Предлагам правилата на играта(на конкурса) цял месец да остават, каквито са заварени. Не е коректно по средата на месеца да се променят, тъй като всеки е започнал с ясна преценка за възможностите си и промяната може да ощети едни и да облагодетелства други потребители.
Затова е редно, ако има промяна, то тя да е в началото на всеки месец, за да може така човек да прецени дали да се включи или не, без неприятни изненади :wink: :blush:ОтговорОтговор с цитат - 17.01.16 03:21#2от: Промяна на правилата?Моля, Администратора да изтрива коментари и теми, които не са свързани с рецепти, техники за готвени и неща свързани с кулинарията.Който няма къде са си излива настрояния и да се пробва на ораторство, за си създаде блог и там да си пише.Сайта трябва да се запази кулинарен, а не клюкарен.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 02:39#3от: Промяна на правилата?А ако току що е изядено и нямаме мостра какво правим?
(заради предложението за бутона за рецепти без снимки.)ОтговорОтговор с цитат - 19.01.16 02:39#4от: Промяна на правилата?А ако току що е изядено и нямаме мостра какво правим?
ОтговорОтговор с цитат - 19.01.16 10:20#5от: Промяна на правилата?Правилата трябва да се спазват много точно!ОтговорОтговор с цитат
- 23.01.16 08:59#6от: Промяна на правилата?Бях съвсем забравил, тук можете да следите класацията на потребителите:
[url=http://gotvach.bg/userpoints]Към класацията на потребителите
Класацията за актуалния месец ще се показва винаги 5 дни преди края на месеца. Разбира се, с всеки изминал месец ще става по-трудно, защото и участниците ще са повече, но затова пък спортния ви хъс ще расте и ние ще осигуряваме по-добри награди!ОтговорОтговор с цитат - 01.02.16 12:46#7от: Промяна на правилата?Правилата на конкурса дават възможност за печелене на точки по различен вариант. Всеки сам преценява как и къде да бъде активен. Предлагам да има и конкурс само за приготвени ястия.ОтговорОтговор с цитат
- 01.02.16 02:16#8от: Промяна на правилата?Това значи ли, че през месец един и същи потребител може да печели пак награда? Ако е така не е честно. Така могат да спечелят само едни и същи потребители. Според мен е най добре да се въведе правило,че един потребител може да спечели само една месечна награда през целия период на играта.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 01:04#9от: Промяна на правилата?Това с оцени рецепто не ми е ясно много.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 11:18#10от: Промяна на правилата?а къде можем да видим коя рецепта води по рейтингОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 12:52#11от: Промяна на правилата?Джемиле,това което казваш е абсурдно Защо да се печели само един път през целия период на играта?Напулно нормалко е,който слага най-много рецепти,коментира и т.н. да бъде награден.Наградите са стимул и сайта има нужда точно от такива активни потребители В игрите с гласуване се мрънка,че било нечестно,тук в съявм друго,пак не било честно.Не мисля,че е редно да се слага ограничение за труда ни. Не може цяла година да слагаме рецепти като луди просто ей така, а други да печелят с минумални точки.Който може,може.Хем говорите да се ооощряват опеедвлени потребители,хем да се играничават сеуги,който на вас ви е изгодно Малко ми е смешно ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 12:57#12от: Промяна на правилата?Относно рейтинга на рецептите-мисля,че когато не се вижда е много по-честно.Който иска може да ги следи.На всички рецепти се виждат ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 03:01#13от: Промяна на правилата?Ей тая тема от информативна стана такъв убиец на хъс,че...Нападки, твърдения в измами и такива работи. Аз може да не качвам по сто рецепти и да не съм спечелила награда, но знам,че всяка рецепта която съм сложила си е струвала, опитали сме я със семейството ми и съм решила,че ще е приятно и някой друг да я види и да почерпи идея! А то от това състезание излиза, че трябва да ровя във форуми да пиша безмислици и да чета, и то да чета не много приятни неща...Да си измислям едва ли не рецепти дето и аз не бих яла и да ги перифразирам от незнам къде си и просто излагация става накрая. Моя мъж даже се пошегува да сме правили селфита с гозбите си та да нявмалат измамите На нейго му стана и любопитно как така има по 200 и кусур рецепти един състезател в рамките на 1 месец. Няма как всеки ден да сготвяш по 6 неща и да се изяждат, освен ако не си в ресторант И ето моето заключение...Готвачките от напредналата група които са имали в резерв рецепти от години опит и са обичали и тогава да си ги снимат остава само да си ги напишат, а милите начинаещи да си гледат работата...Всеки ден да показват умения, но ден за ден...а деня си има предели и като часове и като количество храна което може да изяден семейството ти!
:n:
Та както каза една или няколко от жените ще гледам да се наслаждавам, защото само това трябва да ми е за цел! Да се радвам на хората които са споделяли впечатления от моите рецепти и да се радвам,че те ще си останат във времето и няма да се зъгубят ОтговорОтговор с цитат - 02.02.16 03:11#14от: Промяна на правилата?Здравейте Радомира, напълно и абсолютно сме съгласни с вашите доводи.
Играта ни все пак е виртуална и няма как да знаем кой потребител е взел рецепта от някъде другаде и кой наистина я е сготвил. Напредналите кулинари, които имат в запас рецепти, не нарушават правилата ни като си ги споделят с нас. Така сайта се обогатява още повече. Но в един момент и техните рецепти ще свършат.
За да не печелят само едни и същи кулинари наградите ни, сме въвели някои ограничения, за да бъде честно спрямо останалите ни участници. Също така сме въведохме и индивидуални награди, за да оценим труда на всеки от вас.
Главната идея на конкурса е не печеленето на награди, а изграждането на една кулинарна мрежа, където всеки може да черпи от опита на останалите и другите да научат нещо от него. Наградите са просто първоначалния двигател на идеята
Благодарни сме за всички идеи и предложения относно подобряването на мрежата! Така че споделяйте.ОтговорОтговор с цитат - 02.02.16 03:13#15от: Промяна на правилата?И аз се чудя как така има участници, качили по над 200 рецепти за месец. Може би наистина са си снимали храната през годините и сега качват рецепти към тях.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 03:38#16от: Промяна на правилата?Аз лично имам снимки от 2014,а рецепти един чувал.Всеки си съхранява архива,който има както намери за добре.Едните не трябва да са криви на другите.За всеки ще има печалба!Забелязвам друго:Има рецепти,който са насосани (горе-долу написани),а всъщност храната е купена.За такива има ли промяна или няма правила.В кухнята имам опит и такива не могат да ме излъжат.. :evil: :evil: :evil: Ако сметне админа,че не е по темата да изтрие.Промяна открих в условията за получаване на точки.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest