- 19.02.16 10:12#1Тайната на перфектния паниран кашкавалПросто намокряте с вода парченцата кашкавал преди да потопите в брашно - елементарно е- но преди да го знам имах проблеми - изтичашеОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 07:18#2от: Тайната на перфектния паниран кашкавалПробвай всяка порция да завиеш във фолио и тогава да печеш или пържиш - ще се учудиш от резултата!ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 07:24#3от: Тайната на перфектния паниран кашкавалНе мисля че успях да разбера - може ли малко по-подробно :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 07:26#4от: Тайната на перфектния паниран кашкавалпанирам и завивам във фолио и заедно с него пържа - така лиОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 07:41#5от: Тайната на перфектния паниран кашкавалПравиш всичко както си описала, но преди пърженето/печенето завиваш във фолио - в същност пробвал съм само печенето.ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 07:45#6от: Тайната на перфектния паниран кашкавалСложете кашкавала за паниране предварително за 15 минути във фризер.
"Разбийте жълтъците с брашното и бирата и внимателно ги объркайте с разбитите на сняг белтъци.
Нарежете студения кашкавал на парчета с дебелина до 1, 5 см. Овалвайте ги първо в ледена вода, после в панировката и ги подреждайте в тава с хартия за печене.
Сложете в подходяща, предварително намазнена тава да се изпекат. Пекат се в много силно загряна фурна от двете страни. Поднесете с прясно накълцан магданоз и резен лимон."
Нещо подобно на това, но отделните порции увиваш във фолио.
Дано съм бил полезен!ОтговорОтговор с цитат - 21.02.16 07:56#7от: Тайната на перфектния паниран кашкавалБлагодаря - печен не бях пробвала - мисля че панировката ще се отцеди на дъното - но ще пробвам :y:ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 08:01#8от: Тайната на перфектния паниран кашкавалКопирах и цитирах някаква рецепта, която много ми прилича на оригинала, говоря по памет, но никога не е късно да се открие топлата вода.
Успех!ОтговорОтговор с цитат - 22.02.16 02:38#9от: Тайната на перфектния паниран кашкавалКойто се притеснява да не му изтече кашкавала да го сложи за 10 - 15 мин във фризер.Веднага след това панираш,пържиш и ядеш!Друг трик за кашкавал е нашумелия напоследък,завит в точени кори.ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.16 03:58#10от: Тайната на перфектния паниран кашкавалИзвинявам се, че те подведох снощи - на мъж вяра да нямаш! Допитах се до когото трябва и се оказа, че не е фолио, а кори за баница. Още веднъж се извинявам - важно е при завиването на кашкавала листа за баница да не се пукне. Другото важно е овалването в яйце да стане непосредствено преди слагането на "пакетчето" в тигана - ясно е до какво води намокрянето. Не се ползва галета. Пържи се или се пече до цветът, който ви харесва.
Добър апетит!ОтговорОтговор с цитат - 22.02.16 04:22#11от: Тайната на перфектния паниран кашкавалhttp://recepti.gotvach.bg/r-37153-%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BB_%D0%B2_%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8 Ето я оригиналната рецепта - още веднъж се извинявам, че те подведох!ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.16 05:41#12от: Тайната на перфектния паниран кашкавалВъв фризера, за да не се разтече кашкавала при запържването.ОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 05:21#13от: Тайната на перфектния паниран кашкавалтова за корите за баница не бях го чувала, малко калорично ще се получи но мисля че ще е вкусноОтговорОтговор с цитат
- 28.02.16 09:59#14от: Тайната на перфектния паниран кашкавалbananka :това за корите за баница не бях го чувала, малко калорично ще се получи но мисля че ще е вкусно
Можеш спокойно да забравиш калориите - галетата не е по-малко калорична!ОтговорОтговор с цитат - 28.02.16 10:10#15от: Тайната на перфектния паниран кашкавалабсолютно вярно, диетата след като се наядем ОтговорОтговор с цитат
- 01.03.16 02:30#16от: Тайната на перфектния паниран кашкавалБрашно, яйце и много е важно ГАЛЕТА според мен. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest