- 19.02.16 10:12#1Тайната на перфектния паниран кашкавалПросто намокряте с вода парченцата кашкавал преди да потопите в брашно - елементарно е- но преди да го знам имах проблеми - изтичашеОтговорОтговор с цитат
- 01.03.16 06:59#2от: Тайната на перфектния паниран кашкавалivelina_gancheva98 :Брашно, яйце и много е важно ГАЛЕТА според мен.
Пробвай рецептата с корите за баница и мигом ще забравиш за плесканията с яйце-галета-яйце. Нещата вече са казани, но да обърна внимание на най-важните моменти 1. Не допускай кашкавалът да перфорира кората, ако трябва завий в още една! 2. Овалвай в яйце непосредствено преди слагането в тигана 3. Споменавай тази, която е постнала рецептата - аз я споменавам с добро!
Добър апетит!ОтговорОтговор с цитат - 24.03.16 05:33#3от: Тайната на перфектния паниран кашкавалАз никога не съм го пекла, винаги съм го панирала и пържилаОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 02:22#4от: Тайната на перфектния паниран кашкавалАз панирам с яйца и галета.ОтговорОтговор с цитат
- 28.04.16 02:22#5от: Тайната на перфектния паниран кашкавалИ винаги го пържа, до сега не съм го пекъл.ОтговорОтговор с цитат
- 18.06.16 08:27#6от: Тайната на перфектния паниран кашкавалРежа го та парчета и слагам във фризера да стегне. После панирам в яйце и галета или яйце и брашно и пържа.
Често овивам парчетата кашкавал с кори за баница, после мажа с яйце помоща на четка.Пържа в горещо олио.
Така не се разтича.ОтговорОтговор с цитат - 02.09.16 07:57#7от: Тайната на перфектния паниран кашкавалтова с фризера не го знаех ,благодаря за идеята , другия път ще опитам както такаОтговорОтговор с цитат
- 03.09.16 12:06#8от: Тайната на перфектния паниран кашкавалПреди да го панирам го държа за известно време във фризера. Не се разтича и стават хубави плочки .ОтговорОтговор с цитат
- 04.09.16 12:13#9от: Тайната на перфектния паниран кашкавалВсички знаем как се прави кашкавал пане, но важно е според мен преди това вече нарязан на парчета да го сложим във фризера да се стегне и после да пристъпим с планиране...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest