Gotvach.bg»Форум»Начинаещи кулинари»Тайната на перфектния паниран кашкавал

Тайната на перфектния паниран кашкавал

  • 19.02.16 10:12#1Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234Тайната на перфектния паниран кашкавалПросто намокряте с вода парченцата кашкавал преди да потопите в брашно - елементарно е- но преди да го знам имах проблеми - изтичаше
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.03.16 06:59#2Кака и БаткоКака и БаткоНовакРегистрация: 21.03.15Град: ВарнаОтговори: 16от: Тайната на перфектния паниран кашкавалivelina_gancheva98 :Брашно, яйце и много е важно ГАЛЕТА според мен.
    Пробвай рецептата с корите за баница и мигом ще забравиш за плесканията с яйце-галета-яйце. Нещата вече са казани, но да обърна внимание на най-важните моменти 1. Не допускай кашкавалът да перфорира кората, ако трябва завий в още една! 2. Овалвай в яйце непосредствено преди слагането в тигана 3. Споменавай тази, която е постнала рецептата - аз я споменавам с добро!
    Добър апетит!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.03.16 05:33#3Ваня БлагоеваВаня БлагоеваГотвачРегистрация: 10.01.16Град: ЛомОтговори: 574от: Тайната на перфектния паниран кашкавалАз никога не съм го пекла, винаги съм го панирала и пържилаОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 02:22#4Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Тайната на перфектния паниран кашкавалАз панирам с яйца и галета.ОтговорОтговор с цитат
  • 28.04.16 02:22#5Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Тайната на перфектния паниран кашкавалИ винаги го пържа, до сега не съм го пекъл.ОтговорОтговор с цитат
  • 18.06.16 08:27#6МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: Тайната на перфектния паниран кашкавалРежа го та парчета и слагам във фризера да стегне. После панирам в яйце и галета или яйце и брашно и пържа.
    Често овивам парчетата кашкавал с кори за баница, после мажа с яйце помоща на четка.Пържа в горещо олио.
    Така не се разтича.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.09.16 07:57#7ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета МатеваАвторРегистрация: 27.06.12Град: КаменоОтговори: 665от: Тайната на перфектния паниран кашкавалтова с фризера не го знаех ,благодаря за идеята , другия път ще опитам както такаОтговорОтговор с цитат
  • 03.09.16 12:06#8marcheva14marcheva14Мастър ШефРегистрация: 21.11.12Град: СофияОтговори: 215от: Тайната на перфектния паниран кашкавалПреди да го панирам го държа за известно време във фризера. Не се разтича и стават хубави плочки .ОтговорОтговор с цитат
  • 04.09.16 12:13#9VeselinaVeselinaИноваторРегистрация: 22.06.16Град: -Отговори: 235от: Тайната на перфектния паниран кашкавалВсички знаем как се прави кашкавал пане, но важно е според мен преди това вече нарязан на парчета да го сложим във фризера да се стегне и после да пристъпим с планиране...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest