Кака и Батко
Кака и Батко
Новак
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 8 месецаТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна21.02.2016Ами Бате Радко какво да ти кажа - аз в предишен коментар съм се поправил с градусите, ама по-старите коментари нещо не ги виждам, което обезсмисля писането в този сайт. Писал съм и на администраторите, но не можеш да си поправиш елементарна правописна грешка, не се пазят корекциите, които си направил в коментарите. Сега каквото и да кажа ще звучи като оправдание, но градусите не трябва да са повече от 190-200, продължителността на печенето зависи от количеството на пържолите. Не се притеснявай за сваряването, ще са си печени пържолите, но трябва да се наловчиш на своята си фурна - аз познавам готовността по миризмата. Идеята ми за рецептата беше не само за качеството на приготвените пържоли, но и за това да не им баеш - забрави за това, че 6 пържоли ще ги запържвам на тигана, после ще ги редя в тава, че ще ги пека на фурната за още незнайно време. Не ми се коментира и това, че пържено не ми понася. Опитай с така направената корекция и после пак коментирай!
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави рецептата: Пилешки дробчета по мой вкуспреди 2 годиниПилешки дробчета по мой вкусПилешки дробчета по мой вкус17.11.2016
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави снимка към собствена рецепта: Милинки в хлебопекарнапреди 2 години
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави заглавна снимка към рецептата: Милинки в хлебопекарнапреди 2 години
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Милинки в хлебопекарнапреди 2 годиниМилинки в хлебопекарнаМилинки в хлебопекарна24.09.2016Онзи ден пропуснах да сложа яйца в тестото - милинките се получиха даже по-добри. Нищо друго не е променяно в рецептата.
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Домашна майонеза за 30 секундипреди 2 годиниДомашна майонеза за 30 секундиДомашна майонеза за 30 секунди18.02.2017"нехаресваниците" идват от анонимността, те и харесваниците не са някакъв ориентир, но сега нали е модерно да се "лайква", че да могат и неграмотниците да се изкажат, иначе представи си какви "писанки" щеше да четеш.
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави рецептата: Милинки в хлебопекарнапреди 2 годиниМилинки в хлебопекарнаМилинки в хлебопекарна24.09.2016
  • /Кака и БаткоКака и Баткоси добави аватар. Добави и ти!преди 2 години
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 2 годиниТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна21.02.2016Всичко има значение, включая това от коя част на прасето е месото - примерно в последствие установих, че котлетите не се получават по тази рецепта, предполагам и бут няма да стане. И все пак говорих за класиката в жанра свински врат. Не съм пробвал още, но почти напълно съм сигурен (на база коментарите), че главата на Господина пишещ с ??!?!??! също няма да се опече на посочените градуси и за посоченото време, може би след предварителна обработка в тенджера под налягане за 48 часа ще се получи нещо, но не гарантирам.
  • /Кака и БаткоКака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 2 годиниТайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна21.02.2016Ако четеш малко повече вместо да дрънкаш ще видиш, че Радобар е уточнил градусите на 190. Аз вече опитах и цяла нощ на 100 градуса, ама вместо да дрънкам пробвам и се вслушвам в онези, които нещо са направили, а не в такива като теб дето нямало да направят нещо си! Аман от хейтъри (в превод мразячи)!