Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Кака и Батко в Gotvach.bg
Кака и Батко
Новак
Моята стенаРецепти11Снимки9СтатииСъветиКоментари39Форумни темиПостове във форума16За менИзпрати съобщениеточки120
- Кака и Баткополучи точки за многократно използвана рецепта: Сочни и крехки пържоли на фурнапреди 3 годиниСочни и крехки пържоли на фурна26.07.2021Пържоли
- Кака и Баткодобави коментар към: Обърнат ябълков сладкишпреди 6 годиниОбърнат ябълков сладкиш21.04.2017Ябълков сладкишРецептата е страхотна и сладкишът се получава всеки път. Благодаря за уточнението на Lina Gergova - важно е! Аз си позволих да експериментирам с добавяне на ванилия в тестото за блата (4 гр.), нарязани орехи върху ябълките и канела на вкус.
- Кака и Баткогласува за: Обърнат ябълков сладкишпреди 6 годиниОбърнат ябълков сладкиш21.04.2017Ябълков сладкиш
- Кака и Баткодобави коментар към: Тайната на сочните пържоли на фурнапреди 7 годиниТайната на сочните пържоли на фурна18.12.2018ПържолиАми Бате Радко какво да ти кажа - аз в предишен коментар съм се поправил с градусите, ама по-старите коментари нещо не ги виждам, което обезсмисля писането в този сайт. Писал съм и на администраторите, но не можеш да си поправиш елементарна правописна грешка, не се пазят корекциите, които си направил в коментарите. Сега каквото и да кажа ще звучи като оправдание, но градусите не трябва да са повече от 190-200, продължителността на печенето зависи от количеството на пържолите. Не се притеснявай за сваряването, ще са си печени пържолите, но трябва да се наловчиш на своята си фурна - аз познавам готовността по миризмата. Идеята ми за рецептата беше не само за качеството на приготвените пържоли, но и за това да не им баеш - забрави за това, че 6 пържоли ще ги запържвам на тигана, после ще ги редя в тава, че ще ги пека на фурната за още незнайно време. Не ми се коментира и това, че пържено не ми понася. Опитай с така направената корекция и после пак коментирай!
- Кака и Баткодобави рецептата: Пилешки дробчета по мой вкуспреди 8 годиниПилешки дробчета по мой вкус17.11.2016Пилешки дробчета
- Кака и Баткодобави снимка към собствена рецепта: Милинки в хлебопекарнапреди 8 години
- Кака и Баткодобави заглавна снимка към рецептата: Милинки в хлебопекарнапреди 8 години
- Кака и Баткодобави коментар към: Милинки в хлебопекарнапреди 8 годиниМилинки в хлебопекарна24.09.2016МилинкиОнзи ден пропуснах да сложа яйца в тестото - милинките се получиха даже по-добри. Нищо друго не е променяно в рецептата.
- Кака и Баткодобави коментар към: Домашна майонеза за 30 секундипреди 8 годиниДомашна майонеза за 30 секунди18.02.2017Домашна майонеза"нехаресваниците" идват от анонимността, те и харесваниците не са някакъв ориентир, но сега нали е модерно да се "лайква", че да могат и неграмотниците да се изкажат, иначе представи си какви "писанки" щеше да четеш.
- Кака и Баткодобави рецептата: Милинки в хлебопекарнапреди 8 годиниМилинки в хлебопекарна24.09.2016Милинки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest