Агнешки Шердени

Прегледай всички 12 избрани предложения относно агнешки шердени в Готвач.бг.
Агнешки шерденАгнешки шерден
Сварете самостоятелно агнешкия шерден с 5 листа дафинов лист, малко черен пипер и сол на вкус. Отделно сварете и агнешките карантии със...
Пълнени агнешки шердениПълнени агнешки шердени
3
Измийте агнешките шерденчета, посолете ги, оставете да престоят така 10 минути и ги изплакнете. Накълцайте лука и го запържете в сгорещеното...
Какво е агнешки шерден?Какво е агнешки шерден?
Какво е агнешки шерден е въпрос, на която трудно ще намерите еднозначен отговор. Според мнозина агнешките шердени са изключителен деликатес...
Агнешки бъбреци в шерден на фурнаАгнешки бъбреци в шерден на фурна
подсолена вода и се задушава, докато оризът поеме течността. Отнема се от огъня и се наръсва с черен пипер, магданоз и джоджен. Шердените се...
Телешки Шерден ЧорбаТелешки Шерден Чорба
слага и нарязаният шерден, поръсва се черния пипер и да проври още 10 мин. Поднася се с скълцания чесън и оцет....
Какво е телешки шерден?Какво е телешки шерден?
телешки шердени могат да се приготвят истински произведения на кулинарното изкуство, като телешки шерден в масло, шерден чорба или пълнен шерден...
АгнескиАгнески
Белтъците и захарта се разбиват на пухкав сняг. Маслото се разтопява и се излива при белтъците. Добавят се орехите, брашното с бакпулвера, а...
АгнесиАгнеси
5
Разбийте белтъците на твърд сняг с щипка сол и добавете към края на разбиването им постепенно захарта. Отделно смесете и разбъркайте заедно...
Агнешки карначетаАгнешки карначета
С машинка и съответната приставка напълнете червата с каймата и подправките /не много плътно, защото са крехки/, като ги връзвате или усуквате...
Агнешки сармиАгнешки сарми
Смесват се оризът, ситно нарязаният лук, смляното агнешко месо, червеният пипер, черният пипер, нарязания копър, солта (ако не е...
Агнешки кюфтетаАгнешки кюфтета
Каймата, лукът, жълтъците, картофът, чесънът, ментата и солта се замесват на хомогенна смес. Оформят се с ръка топки и се пържат в силно...
Агнешки чейрекАгнешки чейрек
Овкусете агнешката четвъртинка (чейрек) със сол и черен пипер. Прехвърлете месото в подходяща тава, а по-добре в глинен гювеч. Залейте го с...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: