Анасонлийка Ракия

Открий всички 74 авторски предложения относно анасонлийка ракия в Готвач.бг.
Ракия АнасонлийкаРакия АнасонлийкаОбикновено анасонлийката е около 55 градуса....
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от розиВ голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Бадемова ракияБадемова ракияЗа да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар....
Вишнева ракияВишнева ракияВсичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Греяна ракияГреяна ракияСлед като покафенее, се налива ракията, като се разбърква с лъжица....
Черешова ракияЧерешова ракияГотовата ракия се оставя да отлежи в дъбови бъчви, до омекотяване на вкуса, след което се разрежда с дестилирана вода до получаването на желания градус...
Гроздова ракияГроздова ракияГроздовата ракия трябва да е поне 40 градуса....
Винена ракияВинена ракияВинената ракия се получава от дестилацията на хубаво, качествено вино....
Плодова ракияПлодова ракияСлед дестилацията плодовата ракия трябва да е 38 градуса....
Крушова ракияКрушова ракияСлед това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....
Дюлева ракияДюлева ракияДюлевата ракия сварете 2 пъти, като се отделя добре първака и патоката....
Сливова ракияСливова ракияСливовата ракия трябва да е поне 38 градуса....

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: