Gotvach.bg»Избрани Колекции»Баварски Хляб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Затоплете прясното мляко леко на котлона и в него прибавете маята и една чаена лъжица захар. Оставете на топло за 15 минути, докато маята втаса. През...

Нарязваме хляба на филии с дебелина около 1 см.
Измиваме магданоза, подсушаваме и нарязваме на ситно и смесваме с лука и пушените гърди....

Киселото зеле по немски (баварски) е много вкусно.
Източник: My Bavarian Cookbook...

1

Сега е моментът да намажем домашния бял хляб с малко вода и да го поръсим с мъничко брашно, за да стане един хубав хляб....

След като се извади от фурната, готовият хляб се намазва с олио/масло/зехтин и се покрива с кърпа.
Чесновият хляб е готов....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
43
30
21
10
Дай твоята оценка: