Бекон на Тиган

Открий всички 23 избрани предложения относно бекон на тиган в Готвач.бг.
Печени броколи на тиган с беконПечени броколи на тиган с беконНарежете бекона на ивици и сложете да се запържи в незалепващ тиган с капак. Прибавете чесъна и също сотирайте....
Пилешко филе с бекон на тиганПилешко филе с бекон на тиганСлед като се завият всички филенца със бекон се слага малко олио или зехтин около една лъжица на дъното на тигана, колкото да не е без мазнина и се...
Бекон с картофи и яйца на тиганБекон с картофи и яйца на тиганВърнете бекона в тигана, разбъркайте хубаво и направете 5 отвора в ястието. Счупете яйцата в приготвените отвори....
Бекон с вино и лимон на тиганБекон с вино и лимон на тиганБеконът се натрива с лимонов сок и кора и се оставя поне за 1 час в хладилника....
Пилешки шишчета с бекон на грил тиганПилешки шишчета с бекон на грил тиганНа всяко парче пилешко месо се увива тънка лента бекон и се нанизват по 4 бр. пилешко месо на шиша....
Ньоки с бекон и пармезан на тиганНьоки с бекон и пармезан на тиганПрез това време нарязваме бекона на малки парченца и го запържваме леко на тиган. След това добавяме и сметаната за готвене и разбъркваме....
Бекон на тиган с кашкавал и опушен вкусБекон на тиган с кашкавал и опушен вкусНарежете кашкавала на тънки ленти, дълги колкото широчината на парчетата бекон....
Бекон на тиган с гарнитура от ориз със спанакБекон на тиган с гарнитура от ориз със спанакБекона нарязах на тънки парчета, залях с голяма чаша гореща вода и го оставих да се изкисне около 2 часа....
Паниран беконПаниран беконПотопяваме филийките бекон в яйцата, след това в счукания сухар/галетата и изпържваме в сгорещено олио....
Хлебчета на тиганХлебчета на тиганХлебчетата на тиган са супер....
Кексчета на тиганКексчета на тиганКексчетата на тиган са страхотни....
Ребърца на тиганРебърца на тиганНа другия ден сипете олио в дълбок тиган и запържете ребърцата от всички страни, като преди да ги извадите, поръсете със захар леко да се карамелизират...

Рейтинг

3.3
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 0
2 4
1 0
Дай твоята оценка: