Бланширани Скариди

Открий всички 19 кулинарни идеи за бланширани скариди в Готвач.бг.
Как се бланшират скариди?
, които се поддават много добре на бланширане. Това е така, защото те по принцип нямат нужда от много време за готвене, а и бланшираните ...
Бланширане на скариди и други морски дарове
бланширане, защото така или иначе за тях не е нужно много време за приготвяне. Бланширани скариди се използват в различни ястия, ...
Скариди
-голяма част от продукцията идва от САЩ, Южна и Централна Америка, Япония, Тайланд и Тайван. Състав на скариди Скаридите са много богати...
Варени скариди
Поставете дълбок съд с водата, солта, черния пипер и дафиновия лист на силен огън. Когато започне да завира, пуснете вътре скаридите. Тук...
Скариди Ахийо
Скаридите Ахийо или Gambas al ajillo са една от най-типичните испански Тапас и може би най-простичката и лесна за приготвяне. За да я...
Желирани скариди
поставете по една скарида, по 1/2 пъдпъдъче яйце, поръсете с нарязан див лук и допълнете формите с останалия желатин. Отново сложете формите в ...
Скариди саганаки
минути на слаб огън. Предварително почистените скариди се нареждат в тавичката за печене и се заливат със соса. Добавете парчета сирене...
Чеснови скариди
минути. След това ги оставяте да се охладят. През това време почистете скаридите, но оставете опашките. Добавете ги към другата смес и...
Ароматни скариди
Нарежете лука и чесъна на дребно и ги запържете в зехтина. След това прибавете скаридите. Разбъркайте няколко пъти и посолете. Поръсете с черен...
Сусамови скариди
купа и го смесете с оставащия сусам, черен пипер и сол. Загрейте олиото в уок. Топвайте оваляните скариди в яйцето, след което ги слагайте в...
Пълнени скариди
1
Разбъркайте подправките в плитък съд, сложете зехтина и добавете предварително почистените и срязани по средата скариди. Оваляйте ги добре и ги...
Панирани скариди
Почистете скаридите и ги сварете за 5 минути в подсолена вода. След това ги оставете добре да се отцедят. Смесете брашното, бакпулвера...

Рейтинг

3.6
Общо 7 гласували
5 2
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: