Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бланширан Октопод
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


10

1

Разразваме го поне на 6 части - така се оформят пипалата на октопода.
Попарвам кренвиршите в тенджера с кипнала вода....

Сервирайте октопод на скара заедно със зеленчуците, украсени със стръкче босилек или мента и лук....

Октоподът го нарязваме на парчета, подреждаме в чиния, украсяваме предястието с октопод с варените яйчица и преди сервиране го ползваме със соса....

Оваляйте парчетата октопод в сместа, която е в съда. Загрейте олиото и сложете октопода в олиото. Извадете пържения октопод върху салфетки....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: