Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Българска Мусака
Българска Мусака
Открий всички
74
подбрани съвети относно
българска мусака
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Българска мусака
1
Мусака
Сергей Анчев
В маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи. Добавят се обелените...
Класическа българска мусака
TediGo
Рецептата за
мусака
е изпълнена!...
Традиционна българска мусака
4
Ирина Андреева Jolie
Сложете щипка сол и полейте равномерно
мусаката
. Печете в средата на фурната само на горен реотан до запичане на заливката....
Видове заливки за мусака
Жана Г.
Една тях е традиционната
българска
заливка, която се състои от 1 кофичка кисело мляко, 1 яйце, 2 супени лъжици брашно и щипка сол....
Тайната на вкусната мусака
2
Кремена Рикова
Мусаката
е традиционно
българско
ястие. То може да бъде срещнато и в кухнята на съседните ни страни като Гърция или Турция....
Българска шунка
Rositsa Ivanova
Залейте свинското филе със зелевия сок. Сложете го да се вари с подправките до готовност. След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася...
Българска лазаня
Diddy Portarska
Лукът и морковът се режат много на ситно. Най-добре ако имате чопър, да го използвате за тази работа. Зеленчуците се слагат в тиган с малко мазнина...
Българска пица
1
Fat Berta
Най-напред пригответе съставките за пълнежа, като вместо шунка или салам може да използвате 10-12 филета аншоа или друг вид консервирана в масло риба...
Най-добрите рецепти за мусака
2
Жана Г.
Ако обичате
мусака
, разгледайте и другите ни рецепти за
мусака
като
мусака
по гръцки,
мусака
по турски, постна
мусака
,
мусака
с тиквички...
Съвети при приготвянето на мусака
Галина Иванова
У нас
мусаката
е любимо традиционно ястие на малки и големи....
Тънкости при готвене на мусака
Веселина Кацарева
Мусаката
е едно от основните
български
ястия....
Сочна българска пица
ВИЛИ-Виолета Матева
Активира се маята, като се разтваря в топла вода със захарта. С останалите продукти и бухналата мая се замесва средно меко тесто. Покрива се...
‹ Назад
1 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
3.5
Общо
2 гласували
5
1
4
0
3
0
2
1
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Българска Натурална Лимонада
Домашна Българска Баница
Български Предястия
Българско Реване
Български Сладки
Традиционен Български Десерт
Традиционни Български Ястия
Какво ново
‹
›
Пчелна пита - за какво се консумира?
Кога се пие чай от копър?
Листа от папая - как да ги използваме
Всичко за провансалската кухня
Тефлонови съдове - за и против
Топено Сирене - какво трябва да знаем
От другите сайтове
Българска Кухня Толумбички
Българска Рецепта Ореховки
Български Чийзкейк
Български Специалитети
Български Коледни Традиции
Стари Български Ястия
Пиле Мусака
Зеленчукова Мусака
Класическа Мусака
Редена Мусака