Gotvach.bg»Избрани Колекции»Българска Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

42
Мусака
Картофите се нарязват на малки кубчета и се слагат в тава.
В тенджера се слага масло да се разтопи. Към него се добавят дребно надробения лук....

Направете заливката за мусака, като в купа счупите яйцата.
Добавете киселото мляко, брашното и содата. Разбъркайте с тел....

3

3

Вижте още как се запържва правилно кайма, както и се научете как се прави пухкава заливка за мусака....

Като се изпари водата, подправяме с целината, черен пипер и сол и разбъркваме добре....

Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета....

В тава за печене се нареждат ред картофи, ред риба, като между тях се слагат подправките, черен пипер и сол на вкус....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: