Българска Мусака

Открий всички 74 подбрани съвети относно българска мусака в Готвач.бг.
Българска мусакаБългарска мусакаВ маслото се задушават нарязаните на ситно морков, чушка и лук. Слага се месото и се разтрива с вилица, докато стане на трохи. Добавят се обелените...
Традиционна българска мусакаТрадиционна българска мусакаСложете щипка сол и полейте равномерно мусаката. Печете в средата на фурната само на горен реотан до запичане на заливката....
Тайната на вкусната мусакаТайната на вкусната мусакаМусаката е традиционно българско ястие. То може да бъде срещнато и в кухнята на съседните ни страни като Гърция или Турция....
Видове заливки за мусакаВидове заливки за мусакаЕдна тях е традиционната българска заливка, която се състои от 1 кофичка кисело мляко, 1 яйце, 2 супени лъжици брашно и щипка сол....
Българска лазаняБългарска лазаняЛукът и морковът се режат много на ситно. Най-добре ако имате чопър, да го използвате за тази работа. Зеленчуците се слагат в тиган с малко мазнина...
Българска шункаБългарска шункаЗалейте свинското филе със зелевия сок. Сложете го да се вари с подправките до готовност. След като уври, се отцежда, нарязва се и се поднася...
Българска пицаБългарска пицаНай-напред пригответе съставките за пълнежа, като вместо шунка или салам може да използвате 10-12 филета аншоа или друг вид консервирана в масло риба...
Най-добрите рецепти за мусакаНай-добрите рецепти за мусакаАко обичате мусака, разгледайте и другите ни рецепти за мусака като мусака по гръцки, мусака по турски, постна мусака, мусака с тиквички...
Съвети при приготвянето на мусакаСъвети при приготвянето на мусакаУ нас мусаката е любимо традиционно ястие на малки и големи....
Тънкости при готвене на мусакаТънкости при готвене на мусакаМусаката е едно от основните български ястия....
Пържола Българска планинаПържола Българска планинаВ чиния слагаме по една пържола, в/у нея редим резенчета доматки, наситнен магданоз и рендосано сирене - получаваме българския трибагреник....
Традиционна българска закускаТрадиционна българска закускаВ киселото мляко се разбърква содата за хляб, солта и захарта да шупне. Сипва се с средата на брашното и замесваме меко нелепнещо тесто. Покрива...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: