Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Българска Мусака

Българска Мусака

Открий всички 24 подбрани съвети относно българска мусака в Gotvach.bg.
Мусака с патладжанМусака с патладжанМусаката с патладжан е готова....
Мусака в гювечетаМусака в гювечета
1
Мусаката в гювечета е много вкусна....
Мусака с картофиМусака с картофи
Мусака с картофи за малки и големи гладници. Не пропускайте да си приготвите и вие тази мусака без яйца и мляко....
Мусака с ЮфкаМусака с Юфка
Подгответе си всички зеленчуци, като доматите и моркова настържете поотделно, а лука, чушката и целината нарежете на ситни кубчета. Картофите направете...
Мусака с морковиМусака с моркови
Запържваме леко ситно нарязания лук в сгрещената мазнина, прибавяме каймата и задушаваме. Като се изпари водата, подправяме с целината, черен пипер...
Мусака с гъбиМусака с гъби
1
Гъбите се почистват и режат на филийки. Лукът и доматите също се режат на филийки. Лукът и гъбите се смесват и овкусяват със солта и черния пипер....
Мусака с карфиолМусака с карфиол
Разбийте 1 яйце със сметаната, залейте мусаката, наредете парченца масло и печете 30-тина минути в умерено загрята фурна....
Мусака с празМусака с праз
Запечете мусаката във фурната....
Мусака с езикМусака с език
Сервирайте мусаката с наситнен магданоз....
Мусака с патладжаниМусака с патладжани
13
Веднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
Мусака с фусилиМусака с фусили
Лукът и морковите се задушават в зехтина. Добавят се каймата и гъбите. След около 5-6 минути се сипват доматите и подправките. След като се сгъсти...
Мусака с елдаМусака с елда
Загрейте олиото и задушете ситно нарязаните лук и моркови. Добавете каймата и овкусете със сол и черен пипер. Междувременно залейте елдата в вода...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: