Gotvach.bg»Избрани Колекции»Варена Риба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

2

Почистената и измита риба се вари в подсолена вода за 10 минути.
Сварената риба се обезкостява и се нарязва....

Изчистваме и измиваме рибата и сваряваме за 20 минути в подсолена вода.
Отцеждаме и още топла заливаме с разтопено масло....

Нарязана на парчета риба се пуска да се вари във вряща подсолена вода....

Затваря се отново с капака и се вари още 10 минути след вдигането на налягането....

Пилешките филета се режат на малки жулиени и се сваряват в малко количество студена вода, довеждат се до кипене, добавя се сол и се вари за 15 минути...

Добавяме зърната черен пипер и започваме да варим месото на немного силен огън, като не забравяме от време на време да отстраняваме образувала се...

Слагате месото да се свари, докато само падне от костите. По този начин си гарантирате, че ще извлечете максимално желатина, колагена и всички полезни...

Обескостяваме свареното месо от кокошка. В голяма тенджера /баба използваше гърне, къкрещо на огнището/ задушаваме лука с наситнената сланина, олиото...

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: