Gotvach.bg»Избрани Колекции»Вкусна Печена Патица
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Печете патицата в умерена фурна, като от време на време я заливате със сосовете от печенето....

Разбъркайте до получаване на кремообразна консистенция на соса за печената патица по тоскански....

Сложете във фурната на 150°C за 4 часа и вашата апетитна печена патица....

За рецептата за печена патица с портокалово-медена глазура, но и за други рецепти с патица винаги предпочитам да закупя френска или унгарска патица...

Добра вариация е да добавите галета, разбити яйца и нарязан пресен магданоз към пълнежа за печена патица с бекон и билки....

Печената патица с ябълки се изважда, обръща се отново, намазва се с глазурата, темпертурата се увеличава на 200 градуса и се допича до златиста коричка...

Добре е крехката патица да се сервира обезкостена с остър нож и ръце.
Няма да е лошо, да присъства и бутилка хубаво розе....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
53
42
32
23
10
Дай твоята оценка: