Гъст Фасул за Бъдни Вечер

Прегледай всички 12 авторски предложения за гъст фасул за бъдни вечер в Готвач.бг.
Боб за Бъдни вечерБоб за Бъдни вечерПостният боб се поднася на трапезата за Бъдни вечер....
Бял боб за Бъдни вечерБял боб за Бъдни вечерБобът се накисва във вода със сода за една нощ. На сутринта се слага на котлона и пет минути след като заври се оцежда и изплаква. Слага се в глинен...
Боб чорба за Бъдни вечерБоб чорба за Бъдни вечерЛесна и здравословна рецепта, с традиционен вкус, невероятно комбиниращ се със содената питка, лозовите сърмички и пълнените чушки на Бъдни вечер!...
Боб в гърне за Бъдни вечерБоб в гърне за Бъдни вечерНакисваме боба от вечерта в студена вода. Зеленчуците измиваме и почистваме. Нарязваме на ситно лука, чушката, морковите и праза....
Мачкан (джуркан) боб за Бъдни вечерМачкан (джуркан) боб за Бъдни вечерНакиснете боба от предната вечер в студена вода. На сутринта сменете вода, сложете го да заври и го варете 15 минути....
Гъст бобГъст бобДобавете 1 ч.л. оцет и оставете гъстия боб на огъня за още 15-на мин....
Бонбони от стар фасул за Бъдни вечерБонбони от стар фасул за Бъдни вечерБонбоните от стар фасул за Бъдни вечер са страхотни....
Постен боб в гърне за Бъдни вечерПостен боб в гърне за Бъдни вечерКогато го извадим от печката, поръсваме постния боб в гърне за Бъдни вечер с подправките....
Постен боб на фурна за Бъдни ВечерПостен боб на фурна за Бъдни ВечерДа вие сладко и светло с този постен боб на фурна за Бъдни Вечер....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерЗапечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечерПочистеният и измит фасул се поставя в съд и се залива със студена вода. След 10-12 часа се изплаква и поставя в пръстено гърне....
Кекс за Бъдни вечерКекс за Бъдни вечерСмесваме сухите съставки - брашно, захарта, канелата и содата. Добавяме хладката вода, олиото и меда. Бъркаме до получаване на хомогенна смес....

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: