Гюзлеме на Български

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно гюзлеме на български в Готвач.бг.
ГюзлемиГюзлемиИзпържете така приготвените гюзлеми в сгорещено олио от двете страни....
Добруджански гюзлемиДобруджански гюзлемиПритискаме леко с пръсти отгоре върху гюзлемите. Същото се повтаря с другите топки тесто. Оформяме всички гюзлеми....
Родопски гюзлемиРодопски гюзлемиСгънатите гюзлеми отново намазвайте с мас. 5. Загрейте тиган с незалепващо дъно на умерен огън....
Лесни гюзлемиЛесни гюзлемиПържим гюзлемите в много мазнина до златист цвят....
Вкусни гюзлемиВкусни гюзлемиНамажете гюзлемите от едната страна с разтопено масло и ги поставете да се пекат на сача....
Класически гюзлемиКласически гюзлемиРазточва се гюзлеми с дебелина 5 мм. Пече се в предварително загрят сач, намазан с мазнина....
Домашни гюзлемиДомашни гюзлемиЗабележка: Броят на гюзлемите зависи на колко късчета ще разделите тестото....
Гюзлеми по тракийскиГюзлеми по тракийскиМаята се разтваря в марна /леко топла/ вода. Замесва се меко тесто. Разделя се на топки, големи колкото голямо яйце, покриват се с кърпа да починат...
Гюзлеми по шуменскиГюзлеми по шуменскиЗамесва се тесто от брашното, солта и чаша хладка вода и се оставя да престои на хладно място около половин час. После тестото се разделя на две...
Гюзлеми охлювчета на сачГюзлеми охлювчета на сачГюзлемите се обръщат от двете страни да се изпекат за 3-4 минути. Гюзлеми охлювчетата на сач са готови....
Гюзлеми по класическа рецептаГюзлеми по класическа рецептаЗапържваме гюзлемето от двете страни за по 3 минути....
Гюзлеми с готови кориГюзлеми с готови кориГюзлемите се пекат от двете страни в тиган с малко олио до готовност....

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: