Gotvach.bg»Избрани Колекции»Десерт Наполеон
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Завършва се Наполеонът с крем.
Украсява се с натрошени вафлички или кокос Наполеонът с кокос....

Тестото се разточва, слага се в тава, набожда се с вилица и се пече на 200 градуса 15 минути. Охлажда се и се разрязва по дължина на три ленти....

Брашното се пресява с бакпулвера. Охладеното масло се настъргва на едро и се добавя в брашното. Сместа се реже до образуване на трохи. Добавя се студената...

Първо се приготвя кремът. В подходящ съд /аз ползвам млековарка за кремовете/ се слага 600 милилитра от млякото и захарта.
Разбиват се яйцата с...

Последната кора натрошаваме и поръсваме тортата Наполеон. Оставяме в хладилника за едно денонощие....

1

2

2

28
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: