Gotvach.bg»Избрани Колекции»Наполеон Торта Оригинал
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Продуктите за торта Наполеон трябва да са на стайна температура и бутертестото да е меко....

2

Завиваме домашната торта Наполеон с фолио и оставяме в хладилник да се охлади 4-5 часа....

2

Приготвяне на крема:
Слагаме в тенджера млякото и захарта на котлона за крема за торта Наполеон....

Сглобете тортата, като редувате блат и крем и завършвате с крем. Намажете с крем сглобената торта и отстрани....

През това време се прави крем за торта Наполеон. Млякото се слага да се заври със захарта на слаб огън....

Изчакваме 10-15 мин кремът да се стегне, за да не се разтича встрани по приготвената торта Наполеон, и намазваме обилно блатовете....

Тортата се завива с фолио и отгоре се слага дъска за рязане. Върху нея се слага тежест и тортата се оставя в хладилника за 8 часа....

С този крем се мажат блатовете, като отгоре и отстрани тортата също се намазва с крем....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: