Добруджанска Пита Слънце със Сирене

Разгледай всички 74 авторски предложения относно добруджанска пита слънце със сирене в Готвач.бг.
Пита слънце със сиренеПита слънце със сиренеПроцедурата се повтаря и с останалите кори като последната не се намазва с олио и не се поръсва със сирене....
Пита СлънцеПита СлънцеМаже се питката Слънце с жълтъка и се пече в загряна на 170 градуса фурна....
Питка слънце със сиренеПитка слънце със сиренеГотовата питка мажем с жълтък и печем в умерена фурна за около 30-40 минути. След като се изпече изваждаме от фурната и покриваме с кърпа....
Питка слънцеПитка слънцеИзпечената питка завийте с кърпа....
Пита Слънце (тип пица)Пита Слънце (тип пица)Готовата оформена пита Слънце тип пица намазваме с яйцето. Оставяме питката да втаса около 30 минути....
Пита Слънце с плънкаПита Слънце с плънкаСиренето се натрушава и се добавя към зеленчуците. Плънката е готова. Подготвя се намаслена тавичка. Разточва се едната част тесто....
Пита Слънце с макПита Слънце с макОформената пита се оставя на топло да втаса, намазва се с жълтък, посипва се с маково семе, сусам и кашкавал и се запича при 200 градуса до готовност...
Питка Пролетно слънцеПитка Пролетно слънцеОставя се да почине оформената пита за 20 минути, намазва се с разбит с 2 с. л. прясно мляко жълтък и поръсваме семена....
Спаначена питка СлънцеСпаначена питка СлънцеСлагаме я отгоре и доформяме "слънцето", като притискаме от всички страни. Разрязваме с нож тестото от "слънцето" до края....
Малка питка СлънцеМалка питка СлънцеВ купа сипете топлото мляко, добавете маята, захарта и оставете за 3-4 минути, докато се получат балончета. Добавете олиото, яйцето, оцета и разбъркайте...
Домашна питка СлънцеДомашна питка СлънцеС всички продукти /без маргарина/ се замесва средно твърдо тесто. Разделя се на топки - 3 големи и 1 малка. С трите големи топки се разточват кори...
Питка Слънце със Сирене и КашкавалПитка Слънце със Сирене и КашкавалИзпечете питата слънце за около 40 мин, като първите 10-15 мин запечете в загрята фурна на 200°C, след това намалете на 160°C и допечете питката....

Рейтинг

3.1
Общо 7 гласували
5 1
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: