Домашна Питка от Многолистно Тесто

Открий всички 24 кулинарни идеи относно домашна питка от многолистно тесто в Готвач.бг.
Бутер питкаБутер питкаНамажете питата с олио, оставете, докато увеличи обемът си двойно. Печете в умерена фурна до получаване на приятен загар....
Многолистно тестоМноголистно тестоЗа да получите хубаво многолистно тесто, трябва да повторите процедурата поне пет пъти, като между всяко разточване трябва да оставяте тестото поне...
Плодова пита с бутер тестоПлодова пита с бутер тестоАко е хванал коричка, преди нанасяне върху сладката пита го разбъркайте. От бутер тестото изрежете 4 ленти с ширина от 1см....
Доматена питкаДоматена питкаПитката се пече на умерена фурна, на около 180 градуса до розовикав загар, след което се поръсва с вода и завива с кърпа....
Домашен сладкиш с многолистно тестоДомашен сладкиш с многолистно тестоС така приготвения крем слепете отделните платки бутер тесто....
Домашна питка-пицаДомашна питка-пицаС ръце се разтегля на къгла питка с диаметър 28 см и поставяме в намазана с олио тава....
Жълта домашна питкаЖълта домашна питкаСипваме и две лъжици олио в тестото, а третата използваме за намазване на тавата, в която ще се пече питката....
Домашна селска питкаДомашна селска питкаПресяваме брашното и правим кладенче, постепенно наливаме водата с маята, добавяме олиото и солта и замесваме меко тесто....
Домашна пълнозърнеста питкаДомашна пълнозърнеста питкаНадупчваме питката и я оставяме отново да втаса отново за около 30 минути....
Домашна пухкава питкаДомашна пухкава питкаДомашната пухкава питка е готова....
Лесна домашна питкаЛесна домашна питкаОставете питката в студено помещение. На сутринта питката е втасала и е готова за печене, без да я премесвате....
Домашна солена питкаДомашна солена питкаЗамесва се меко тесто, което не лепне. Оставя се за 30 минути да втаса на топло. Втасалото тесто се разточва на правоъгълна кора....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: