Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постна Домашна Питка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постна Домашна Питка

Постна Домашна Питка

Прегледай всички 24 избрани предложения относно постна домашна питка в Gotvach.bg.
Домашна постна содена питкаДомашна постна содена питкаАко рецептата ти харесва, разгледай и другите ни предложения за постна питка, питка за Бъдни вечер или содена питка с газирана вода....
Домашна питка с айранДомашна питка с айран
Печем питката в предварително загрята фурна на 170 градуса за 30 минути....
Постна питка с лимецПостна питка с лимец
Готовата питка напръскайте с вода и покрийте с кърпа, за да поомекне. Постната питка с лимец е готова....
Постна питка с лимонадаПостна питка с лимонада
Постната питка с лимонада е много вкусна....
Постна питка с късметиПостна питка с късмети
4
Сложете питката с късмети да се изпече в умерено силна загряна фурна до готовност. Готовата питка увийте в кърпа....
Домашна питка с прясно млякоДомашна питка с прясно мляко
Домашната питка с прясно мляко е готова....
Домашна питка с бяло брашноДомашна питка с бяло брашно
След като извадим питката от фурната, я напръскваме леко с вода и покриваме с найлон и кърпа, за да не се втвърдят прекалено....
Домашна питка с бадемово млякоДомашна питка с бадемово мляко
Смесете брашното с бакпулвера, солта и захарта. Направете кладенче, в коетосипете маята, предварително разтворена в леко затоплените вода и мляко....
Постна питка с магданозено пестоПостна питка с магданозено песто
Постната питка с магданозено песто не е традиционна, но е в напълно в духа на трапезата на бъдни вечер....
Постна содена питка с лимонадаПостна содена питка с лимонада
Получава се превъзходна постна питка с лимонада!...
Постна питка с типово брашноПостна питка с типово брашно
С вилица се набожда постната питка и печем в загрята фурна 180 градуса до готовност. Поднасяме на трапезата с шарена сол....
Постна содена питка с маяПостна содена питка с мая
1
Добър апетит с топла постна содена пита с мая!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
51
44
31
20
10
Дай твоята оценка: