Домашни Бланширани Картофи

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно домашни бланширани картофи в Готвач.бг.
Бланширани картофиБланширани картофиНапълно охладените картофи се затварят добре в пликове и се слагат във фризер да се замразят....
Рататуй с бланширани доматиРататуй с бланширани доматиРататуят с бланширани домати са готови....
Бланширани зеленчуциБланширани зеленчуциОставяме бланшираните зеленчуци да се изстудят, a после се отцеждат. Бланшираните зеленчуци се слагат се в пликове и се замразяват....
Бланширани тиквичкиБланширани тиквичкиРазбъркайте зехтина с мащерката ригана и залейте бланшираните тиквички. Поръсете със сол и черен пипер и поднесете....
Стерилизирани бланширани манатаркиСтерилизирани бланширани манатаркиКогато водата заври, изчистените гъби се слагат цели и се оставят да се бланшират за 10-15 минути....
Домашно печено пиле с домашни картофиДомашно печено пиле с домашни картофиДомашното печено пиле с домашни картофи е супер вкусно....
Домашни Картофи УеджисДомашни Картофи УеджисКартофите се измиват и нарязват. Сложете вода с малко сол да заври. Като заври, сложете картофите за около 5 минути и изцедете....
Бланширан Ориз на ФурнаБланширан Ориз на ФурнаИзмийте ориза и го сложете в подходяща тавичка. Полейте с олиото и запечете във фурна, като разбърквате от време на време. Когато оризът започне...
Бланширан Ориз с ПилешкоБланширан Ориз с ПилешкоВ подсолена вода се сварява и бланшираният ориз. След като е готов, се измива със студена вода....
Бланширан ориз със зеленчуциБланширан ориз със зеленчуциБланшираният ориз се сварява в тенджера с подсолена вода. Вари се подобно на паста - с повече вода....
Бланширан октопод със зеленчуциБланширан октопод със зеленчуциОктоподът се пуска за 3 секунди във вряла вода, вади се и се почиства, като се отстраняват главата, човката, вендузите и кожата. Махат се вътрешностите...
Домашни картофи по селскиДомашни картофи по селскиЕдин картоф режете на две и после на още два или три резена....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: