Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен Ориз за Гарнитура
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Изваждам кюфтетата и в същата тава слагам ориза, заливам го с вода и задушавам за 20 минути....

Поднасяме гарнитурата към месни ястия, украсена с пресен магданоз....

Използвайте като гарнитура към месо, кебап, или нещо друго. Аз добавих и няколко бейби царевички....

После изсипваме подготвените зеленчуци при ориза и разбъркайте добре. При поднасянето поставяме по една пържолка и част от ориза....

2

Оризът се задушава около половин час, като се разбърква на периодично.
Задушен ориз с фиде сервираме като гарнитура или постно основно....

Захлупете съда задушете за 5 мин.
Прибавете след това ориз, налейте 3 чаени чаши бульон и задушете ястието до готовност....

Със задушения ориз, който е полусварен, пълните камбите и подреждате в тава, като сипвате малко олио и вода....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
54
41
32
20
10
Дай твоята оценка: