Как да Направим Донати

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как да направим донати в Готвач.бг.
Лесни донътиЛесни донътиБроят на Лесните донъти зависи от размера на чашата, с която ще изрязвате....
Домашни донътиДомашни донътиТестото правя, като в кухненски робот поставям всички продукти и там си омесвам хубаво и еластично тесто - за 10-ина минути. След това покривам...
Сладки донътиСладки донътиЗатопляме водата и към нея добавяме маята и 1 с.л. от захарта. Оставяме маята да шупне. След като е шупнала добавяме един по един всички останали...
Донъти ЗебраДонъти ЗебраВзимаме захарта и яйцето и ги разбъркваме добре. След това прибавяме прясното мляко, бакпулвера и ванилията. Разбъркваме добре и прибавяме олиото...
Солени донътиСолени донътиОмазняваме със силиконова четка гнездата в уреда за донъти и изсипваме от сместа с лъжица, като не пълним до горе, защото донътите се надуват....
Най-вкусните ДонатиНай-вкусните ДонатиНареждаме пухкавите донъти върху хартия, която да попие излишната мазнина....
Донъти с ябълкиДонъти с ябълкиРазбийте на каша брашното, 1 с.л. захар, жълтъка, малко сол с плодова бира. Кашата не трябва да е рядка. Оставете я за 30 минути на топло място...
Бързи понички (донъти)Бързи понички (донъти)Разбийте с миксер маслото със захарта. Прибавете ваниловата захар и яйцето и отново разбъркайте. Накрая добавете киселото мляко. Пресейте брашното...
Чудни лимонови донътиЧудни лимонови донътиС изброените съставки се омесва меко тесто, като се започва с разбиване на яйцето със захарта, добавя се содата и киселото мляко, маслото (не е нужно...
Донътс с пълнежДонътс с пълнежРазбъркайте заедно сухите съставки - брашната, захарта, солта, млякото на прах, сухата мая, ванилията. Долейте топличката вода и разбитото яйце...
Домашни донъти с пълнежДомашни донъти с пълнежГотовите донъти отцеждайте върху кухненска хартия и след това ги покрийте с желаната от вас глазура или пудра захар....
Донъти с пудра захарДонъти с пудра захарСмесете водата с прясното мляко и затоплете леко. Добавете маята и захарта. Разбъркайте докато маята се разтвори. Пресейте брашното с щипка сол...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: