Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Донъти с карамелено-шоколадова глазура и ядкиОставя се покрито да втаса около 1 час в намаслена купа....
Най-вкусните ДонътсДокато е още топъл, топнете най-вкусните донати и ги сложете върху решетка да се охлаждат....
7
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Бенгалски Ямуни - Индийски Донътс
Пускайте индийските донътс един по един - трябва да паднат на дъното....
Тригуни Да си оближеш пръститеЗаливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Солени донъти
Омазняваме със силиконова четка гнездата в уреда за донъти и изсипваме от сместа с лъжица, като не пълним до горе, защото донътите се надуват....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: