Как се Прави Мармалад от Сини Сливи

Разгледай всички 59 подбрани съвети за как се прави мармалад от сини сливи в Готвач.бг.
Мармалад от сини сливиМармалад от сини сливиМармаладът се изсипва в буркани и като изстине се затваря плътно и се стерилизира 30 минути. Съхранява се на сухо и проветриво място....
Селски мармалад от сини сливиСелски мармалад от сини сливиОбъркайте захарта с пюрето от сливи на котлона и го варете, докато се получи гъст мармалад....
Бърз мармалад със сини сливиБърз мармалад със сини сливиМармаладът се разбърква хубаво и се разпределя в бурканчета. Отгоре се слагат целофани, натопени в ракия, и капачки....
Домашен мармалад от сини сливиДомашен мармалад от сини сливиИзмиваме и изчистваме от костилките сините сливи. Внимателно ги пасираме. Изсипваме пюрето в голяма тенджера, прибавяме захарта и водата и...
Мармалад от сини сливи на фурнаМармалад от сини сливи на фурнаГотовия мармалад изсипвате в бурканчета и стерилизирате за 5 минути....
Мармалад от сини сливи с орехиМармалад от сини сливи с орехиМармаладът от сини сливи се разбърква добре и се изсипва горещ в сухи и затоплени буркани....
Кростата с мармалад от сини сливиКростата с мармалад от сини сливиДъното се надупчва с вилица и се намазва с мармалада от сини сливи. Отгоре се украсява с ленти, направени от заделеното тесто....
Паста с мармалад от сини сливиПаста с мармалад от сини сливиОставете сместа малко да се изпече и след това я извадете от фурната.Отгоре изсипете мармалада от сини сливи и размажете....
Мармалад от сини сливи и гроздеМармалад от сини сливи и гроздеМармаладът има невероятен вкус!...
Кексчета с мармалад от сини сливиКексчета с мармалад от сини сливиПрибавете киселото мляко със содата, олиото и мармалада. Разбъркайте и прибавете пресятото брашно. Бъркайте до получаване на гладка смес....
Козуначено руло с мармалад от сини сливиКозуначено руло с мармалад от сини сливиСмилам на ситно орехите и ги смесвам с мармалада....
Домашни сладки с мармалад от сини сливиДомашни сладки с мармалад от сини сливиСлагам содата в млякото и разбърквам, за да шупне. Разбивам омекналото масло със захарта (ако ползвате мас също трябва да е стояла на топло и леко...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: