Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Брюкселско Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Главичките от брюкселско зеле се почистват и измиват.
След това се сваряват в подсолена вода и се отцеждат....

Сложете ги да се задушават в олиото и малко подсолена вода, докато омекнат. След това ги отцедете добре и ги подредете върху плато....

5

4

Брюкселското зеле се сварява в подсолена вода, отцежда се, след което се залива с част от разтопеното краве масло и се поръсва с дребно нарязаните...

Размразете брюкселското зеле. Овкусете го със сол и млян бял пипер.
Оваляйте брюкселското зеле в галета....

Пълненото брюкселско зеле с кашкавал се гарнира с чери доматки и пресен лук.
Чудесно бързо предястие за заети домакини!...

Може да се хапне брюкселското зеле така за лека вечеря или пък да бъде вкусна гарнитура към всякакво месо....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: