Калории в Хляба от Лимец

Разгледай всички 25 избрани предложения относно калории в хляба от лимец в Готвач.бг.
Калории в различните видове хлябКалории в различните видове хляб
прием калории, получавани от хляба. До 280 Ккал на 100 грама може да стига калоричността на белия хляб. Сладките тестени изделия могат да...
Протеинов Хляб от ЛимецПротеинов Хляб от Лимец
Преди да започнем приготвянето на хляба, загряваме фурната до 180°C. В съд поставяме брашното със солта и ригана и ги смесваме. Към тях...
Домашен хляб с лимецДомашен хляб с лимец
незалепваща форма за хляб, завива се със стреч фолио и се оставя да втаса 40–50 минути на топло. Правят се няколко разреза с остър нож и се пече в...
Перфектен хляб с лимецПерфектен хляб с лимец
печене или фолио. Печене хляба с лимец до готовност и хубава коричка. Приятен апетит!...
Хляб с лимецХляб с лимец
Загряваме водичката леко, да не е гореща. В нея слагаме маята, сол, захар, ленено семе и половината брашно. Оставяме на топло за 20 минути да...
Хляб от лимецХляб от лимец
В чашка се смесват 1 ч.л. сода в 2 с.л. кисело мляко. В купа се смесват брашното от лимец, 500 мл топла вода, зехтин и сол. Добавят се и...
Хляб с лимец и просоХляб с лимец и просо
. Оформяме хляба с ръце и отгоре поръсваме с тиквеното семе. Поставяме в тава и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20-30 минути....
Хляб от лимец без месенеХляб от лимец без месене
. Когато е готов, извадете хляба, намажете го с вода и го завийте с кърпа. Оставете го да изстине (нещо, което в къщи никога не успяваме да направим ;)...
Хляб с лимец и зехтинХляб с лимец и зехтин
поръсваме със сусам. Печем в загрята на 190 градуса фурна до готовност. Хлябът бухва и се напуква при печенето. От дозата става малък хляб....
Хляб от лимец и елдаХляб от лимец и елда
Брашното от лимец и елда се пресява и се смесва в голяма купа, прави се в средата кладенче и се чуква яйцето, добавят се зехтинът и киселото...
Хляб от Ръж и ЛимецХляб от Ръж и Лимец
1
солта. Оставя се да престои на топло 2 часа под скреч фолио. Отново се примесва с намаслени ръце и се оформя хлябът. Правят се 3 – 4 прореза. Пече се около 30 – 35 мин в предварително загрята на 220°C фурна....
Хляб с просо и лимецХляб с просо и лимец
. След като извадим лимецовия хляб от фурната, го слагаме върху решетка. Не покривам хляба с лимец с нищо, за да не се овлажни от парата и да...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 2
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: