Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пърленка от Лимец
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Накисваме лимеца за през нощта с топла вода.
На следващия ден го сваряваме. Оставяме с покрит капак да изстине....

В кипяща вода се слагат продуктите, сол, олио, червен пипер.
Вари се до готовност.
По желание може да се добави фиде....

В 1 ч.ч. вода се разтварят захарта и маята. Изчаква се да шупнат. С брашната, пармезана, 2 с.л.зехтин и маята се омесва нормално твърдо тесто. Ако...

В дълбок съд сипваме брашното от лимец. Подправяме с фината хималайска сол и малко шарлан....

Накрая прибавяме крема меко сирене и брашно от лимец.
Разбърква се добре на каша....

Прибавя се в яйчената смес заедно с черен пипер, нарязан на ситно копър, брашното от лимец и царевично брашно....

Последователно смесваме в дълбок съд първо водата, зехтина, меда и сока от лимон....

1

Разбийте яйцата в голяма купа с помощта на миксер до пяна. Без да спирате да бъркате, добавете олиото, солта и киселото мляко.
Добавете брашното...

Печете домашните крекери с лимец и босилек в предварително загрята на 180 °C фурна до готовност....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: